Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: De sjællandske sygehuse meldes klar til Sundhedsplatformen / Nyt Visma-selskab parat til at rykke hurtigt ud, når firma-printeren står af / Nu kan brugerne uploade videoer på LinkedIn

De sjællandske sygehuse meldes klar til Sundhedsplatformen / Nyt Visma-selskab parat til at rykke hurtigt ud, når firma-printeren står af / Nu kan brugerne uploade videoer på LinkedIn

Godmorgen. Her er Computerworlds overblik over de vigtigste it-nyheder denne onsdag morgen.

De sjællandske sygehuse meldes klar til Sundhedsplatformen

En ny såkaldt parathedsvurdering viser, at sygehusene i Region Sjælland er klar til at indføre den omstridte Sundhedsplatformen den 25. november 2017, skriver regionen i en pressemeddelelse.

“Sundhedsplatformen et kæmpe forandringsprojekt for alle i Region Sjælland. Der vil komme bump og udfordringer på vejen, og vi kommer ikke til at se alle fordelene fra første dag”, siger Regionsrådsformand Jens Stenbæk

Regionen foretager parathedsvurderingerne hver 30. dag frem til lanceringen af Sundhedsplatformen. Vurderingen sker på baggrund af nogle lange tjeklister, som sygehusene og psykiatrien har meldt ind med enten grøn, gul og rød markering.

“Der er naturligvis fortsat nogle gule og røde aktiviteter i parathedsvurderingen, som skal justeres til, men det ser rigtigt godt ud her 94 dage før implementering af Sundhedsplatformen. Vi følger planen og er klar”, sigerJens Stenbæk

Sygehuse og psykiatri planlægger en lavere grad af planlagt og ambulant behandling i ugen op til, under og efter implementeringen af Sundhedsplatformen for at sikre håndteringen af akutte patienter. Bemandingen øges i samme periode på alle afdelinger for at tage højde for den ekstra tid, personalet måtte bruge som følge af det nye it-system.

Nyt Visma-selskab parat til at rykke hurtigt ud, når firma-printeren står af

Visma Esscom Danmark A/S hedder et nyt selskab, som vil have en del af det såkaldte eftermarked for break & fix af eksempelvis printere og kopimaskiner, skriver Visma i en pressemeddelelse.

Visma har en nordisk aftale med printerproducenten OKI, som nu rulles ud i Danmark.

Den danske direktør for Visma Retail A/S, Kim H. Pedersen, indsættes som adm. direktør for Visma Esscom A/S.

Visma Esscom har 20 teknikere i sin organisation og med mulighed for at trække på ekstra ressourcer, hvis der bliver behov.

Nu kan brugerne uploade videoer på LinkedIn

Videoindhold er super populært på sociale medier som Facebook og Snapchat og bliver delt i langt højere grad end tekst.

Det giver øget trafik og indtægter, og nu giver Microsoftejede LinkedIn så også brugerne mulighed for at uploade videoer, skriver Techcrunch.

LinkedIn satser på, at brugerne vil uploade arbejdsrelaterede videoer om eksempelvis projekter og produktpræsentationer. Upload sker via LinkedIns mobile apps.

Lanceringen af video på LinkedIn skete i begrænset omfang tidligere på året, men nu er sluserne altså åbnet.

Erfaringerne fra den begrænsede lancering viste, at videoindhold blev delt 20 gange mere end andet indhold. LinkedIn har cirka 500 millioner brugere på verdensplan.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

AP Pension

Arkitekturchef

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Systemejer til nyudviklede systemer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere