Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Region H's it-afdeling indkalder medarbejdere til møde: Skal omplaceres eller finde et andet job

En række medarbejdere i Region H's it-division, CIMT, er blevet til overs efter omstrukturing. Mandag formiddag er de indkaldt til samtale.

16 medarbejdere i Region H’s it-division, Center for It, Medico og Telefoni (CIMT), står i disse timer over for et alvorligt valg: De skal enten acceptere et andet job i regionen eller forlade regionen.

De 16 medarbejdere er mandag formiddag blevet indkaldt til samtaler med deres chefer.

Her er målet at finde dem et nyt job i regionen, der matcher både deres interesser, ønsker og kompetencer.

"I forbindelse med en reorganisering af CIMT med henblik på at kunne varetage fremtidens opgaver, sker der en omfordeling af opgaver. Det har betydet, at der ikke er blevet fundet plads til 16 medarbejdere i det fremtidige CIMT. Nu skal vi forsøge at omplacere dem til interne stillinger i regionen uden for CIMT, hvis de pågældende ønsker det,” siger direktør i CIMT, Torben Dalgaard, til Computerworld.

De 16 medarbejdere er blevet til overs i organisationen på grund af en stor omfordeling, der for tiden pågår i regionens it-miljøer i forbindelse med indførelsen af det store it-system, Sundhedsplatformen.

CIMT skal stå for drift og viderudvikling af platformen. Det er noget, der kræver mandskab og en omfordeling af årværkene i regionen som helhed.

Ifølge Torben Dalgaard har omfordelingen af mandskab været i gang et stykke tid.

“Vi har blandt andet haft ansættelsesstop og opfordret de medarbejdere, der arbejder med infrastruktur-drift af Sundhedsplatformen, til at søge job hos Region Sjælland, som overtager ansvaret for det ved årsskiftet,” fortæller Torben Dalgaard.

Desuden har CIMT afviklet en runde med såkaldt interesse-tilkendelgivelse, hvor medarbejderne har kunnet tilkendegivet deres ønsker om, hvorvidt de ønsker en eller flere af de stillinger, som stadig er ledige i Sundhedsplatforms drifts- og udviklingsorganisation.

“Men det har ikke bragt os hele vejen i mål. Og i forbindelse med en ny reorganisering er der ikke blevet plads til de nævnte 16 medarbejdere,” fortæller Torben Dalgaard.

Han fortæller, at de 16 medarbejdere i løbet af mandag formiddag vil blive kontaktet med henblik på en nærmere afklaring af deres fremtid.

Du siger, at I skal forsøge at matche medarbejdernes ønsker med de ledige stillinger. Hvad sker der, hvis ikke I bliver enige?

“Hvis ikke det kan lade sig gøre at omplacere medarbejderne, så varsler vi en opsigelse på et senere tidspunkt,” siger Torben Dalgaard.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere