Artikel top billede

Så er Apple Pay kommet til Danmark: Så mange får adgang til tjenesten i dag

Fra i dag er det muligt for en række danske bankkunder at betale med Apple Pay. Du skal dog være kunde i én af to banker for, at du som en af de første kan benytte løsningen.

Efter lang tids spekulation bekræftes det nu, at Apple Pay er kommet til Danmark.

Det oplyser Nordea og Jyske Bank

"Med Apple Pay som supplement til vores eksisterende løsninger til mobilbetaling kan vi tilbyde vores iPhone- og Apple Watch-kunder en sikker og brugervenlig global løsning, der gør hverdagen nemmere," siger Mads Skovlund, bankdirektør med ansvar for privatkunder på Nordeas hjemmeside. 

Hos Jyske Bank er man også glad for at kunne tilbyde kunderne den nye service. 

"Vi vil gerne være der, hvor vores kunder er – også når det gælder deres valg af mobile
betalingsløsninger. Med Apple Pay giver vi vores kunder mulighed for at vælge den betalingsløsning, der passer bedst til dem," siger bankdirektør Peter Schleidt fra Jyske Bank.

Kræver nyere produkter

I første omgang får kunderne i de to store banker glæde af betalingsløsningen, der har været længe ventet.

Det betyder i følge Nordea, at de giver 1,3 millioner danskere mulighed for at benytte løsningen, såfremt de har en smartphone eller et andet Apple-produkt, der understøtter løsningen.

Systemet har dog en række krav, der blandt andet betyder, at selvom Apple's telefoner er meget populære herhjemme, så skal du have en iPhone 6 eller nyere for at benytte løsningen.  

Systemet kan bruges ved udvalgte terminaler og fungerer ved, at man holder telefonen hen til betalingsterminalen samtidigt med, at man holder sin tommelfinger på Touch-ID-knappen. 

Læs mere om optakten til Apple Pay her: Medie: Apple Pay bliver lanceret i Danmark i næste uge

Læs endnu mere her: Medie: På tirsdag kan du betale med Apple Pay i disse butikker




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere