Artikel top billede

LG stopper al udvikling af LG G7: Begynder helt forfra få måneder før lancering

Ifølge et velanset koreansk investormedie har LG’s CEO beordret fuld stop på udviklingen af LG G7 og starte forfra

Det er ikke let at være LG i disse mobiltider.

Selskabet har relativ stor succes på sine andre forretningsområder, men det står skidt til på mobilområdet.

Her har LG ikke haft overskud de seneste 11 kvartaler, hvilket må siges at være utilfredsstillende.

Det har indtil videre ført til historier om, at den kommende LG “G7” ville få et nyt navn og ny branding, og at LG ville gå væk fra en årlig lanceringcyklus og udkomme med færre smartphones.

Men nu skriver det koreanske medie The Investor, at al udvikling af LG G7 er bremset efter ordre fra topledelsen.

LG’s CEO og vicebestyrelsesformand, Jo Seong-Jin, har beordret fuld stop på udviklingen af LG “G7” og bedt LG’s mobildivision om at begynde forfra efter et besøg på CES-messen.

Det var ellers forventet, at LG “G7” skulle udkomme til Mobile World Congress-messen i Barcelona i slutningen af februar, men dette bliver formodentligt svært at overholde nu.

Inden nyheden forventede man, at LG G7 kun ville være en mindre opdatering i forhold til sidste års LG G6 med en bedre processor, tyndere rammer om skærmen og et bedre kamera.

Læs også: Samsung bekræfter lanceringsdato for Samsung Galaxy S9

Ifølge The Investor er det netop grunden til, at udviklingen skulle være bremset: At LG havde svært ved at finde en stærk grund til, at folk skulle købe “G7.”

Sidste år overraskede LG med en flot og glimrende LG G6-telefon, men som blev overskygget af lanceringen af Samsungs Galaxy S8.

Venter du på en ny LG-telefon, ser det ud til, at du nu skal vente helt til april.

Læs også: Test af Samsung Galaxy S8+: Super lækker smartphone med få, men ærgerlige mangler




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere