Artikel top billede

Foto: Goodluz / Goodluz (Foto: Goodluz / Goodluz)

Høj efterspørgsel efter dygtige .Net-udviklere: Her er 10 spændende stillinger, som er ledige lige nu

Virksomheder over hele Danmark søger .Net-udviklere. Se 10 jobmuligheder her.

Et .Net-udvikler-job kan byde på mange spændende faglige udfordringer i både større og mindre omfang.

Det er en altfavnende og værdifuld programmeringsressource, som flere og flere virksomheder efterspørger. Vi har fundet  10 forskellige .Net-udvikler-job fra forskellige danske virksomheder, som søger udviklere lige nu.

1. Shure Scandinavia søger en full-stack .Net/web-udvikler med systemforståelse, København

Brænder du for gennemtænkte webbaserede løsninger?

Hos Shure Scandinavia designer og udvikler vi højkvalitets konferenceprodukter samt avancerede softwareløsninger, der indgår i en lang række sammenhænge lige fra mindre mødelokaler til store parlamenter.

Som bidrag til Shures ambitiøse mål om at tilbyde vores kunder banebrydende løsninger, er vi i gang med udviklingen af vores næste generation af software..

Læs hele jobannoncen her.

2. Ditmer søger nyuddannede .Net-webudviklere, som vil lære af de bedste, Aarhus

Vil du sammen med dygtige kolleger sætte den nyeste teknologi i spil for at skabe smil hos endnu flere kunder i Danmarks dygtigste digitaliseringshus?

Danmark har brug for digitalisering, som på én gang skaber innovation, løfter kvaliteten og øger effektiviteten.

Derfor kombinerer vi i Ditmer ny teknologi med procesforståelse og en menneskeorienteret tilgang. Og vi har brug for dig til at få det til at lykkes.

Interesseret? Læs mere og find hele annoncen her!

3. Maersk Broker is looking for a .Net Developer, Copenhagen

Are you a skilled .NET Developer ready to drive the development of new products for the future of Maersk Broker’s new digital web platform?

This is your chance to use your skills in an independent role where your knowledge and interests can lead to exciting projects..

Interested? Read more here

4. EG Hairtools søger en .Net/C#-udvikler med ønsker om arkitekturudfordringer, Glostrup

Du har flere års erfaring inden for .NET/C# og er klar til flere arkitekturudfordringer.

Du ønsker dog fortsat at deltage aktivt i implementeringen, og du ser dig selv som en solid sparringspartner for dine kolleger. Du har samtidig et socialt gen, og du brænder for at arbejde med nyudvikling.

Læs mere her 

5. KMD søger en .Net senior backend-udvikler, Ballerup

Har du lyst til at spille en central rolle i udvikling og forvaltning af en forretningskritisk systemportefølje i finanssektoren?

Er du allerede en erfaren udvikler med ambitioner om at blive seniorudvikler, eller har du muligvis andre ambitioner på længere sigt? Kan du tilmed omsætte kunde- og forretningsbehov til løsninger med høj kvalitet? - Så mangler vi dig til en af de ledige stillinger i vores team.

Læs hele annoncen her.

6. Bluefragments søger en lead .Net-udvikler, København

Bluefragments mangler flere dygtige .NET-udviklere, som kan være med til at drive innovative .NET, Azure, IoT og AI-løsninger for vores kunder.

Vi leder efter en lead .NET-udvikler med mindst 10 års relevant erfaring. Du vil være ansvarlig for leverancen af nogle af vores projekter sammen med en projektleder og et hold udviklere.

Læs annoncen her.

7. Mjølner Informatics søger en Java- og/eller .NET-udvikler, Aarhus N

Få udviklet din faglighed ved at bygge forretningsskabende IT-løsninger hos Mjølner Informatics. Bring IT i anvendelse i et dynamisk software- og designhus med en høj faglighed og en række markedsførende kunder..

Interesseret. Find hele annoncen her.

8. Moderniseringsstyrelsen søger en idérig og kvalitetsbevidst .Net-udvikler, København

Vil du anvende dine .Net-kompetencer til at videreudvikle statens datavarehusløsning? 

Vi søger en medarbejder, der blandt andet skal arbejde med udvikling af en række applikationer til opsætning og administration af cirka 600 datavarehuse og værktøjer til 10.000 brugere. Datavarehusene bruges til at danne ledelses- og styringsinformation inden for løn, personale, økonomi m.v. i staten og selvejesektoren. 

Lyder det interessant? Læs hele annoncen her

9. cVation søger Net-udviklere til Aviation og Finance-løsninger i skyen, Hellerup

Vi søger C# .Net-udviklere, der har evne og interesse for at prøve kræfter med udvikling af krævende løsninger indenfor Aviation og Finance. Vi søger både erfarne og unge udviklere til at indgå i vores voksende team, hvor høj faglighed og innovation er i højsæde.

Lyder det spændende. Find hele annoncen her

10. Unik System Design søger en softwareudvikler (.Net-udvikler), Vejle

Til vores agile teams i Unik bolig søger vi erfarne softwareudviklere med dybe rødder i arkitektur, som er vandt til at arbejde på en .Net/C#/WPF baseret platform.

Vi lægger vægt på, at du som udvikler har dyb viden inden for softwareudvikling. Du ser muligheder frem for problemer og du kan hurtigt og simpelt omsætte mulighederne til IT. Du har et stort overblik og ved, at sund arkitektur og løse koblinger er vigtige elementer i softwareudvikling..

Læs hele annoncen her, hvis dette har vækket din interesse 

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.
Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Flere artikler om Job & Karriere

Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et it-job hos eksempelvis Kræftens Bekæmpelse, Banedanmark eller Region Midtjylland? Så skal du læse med her.

Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her
Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge nu
Tag det næste skridt i din karriere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu