Artikel top billede

Stor efterspørgsel efter dygtige testere over hele landet: Her har du 10 spændende stillinger, der er ledige lige nu

Der er meget høj efterspørgsel efter dygtige software- og hardware-testere lige nu, og der er mange af spændende muligheder for at lande et rigtigt interessant job. Her har du 10 stillinger der er ledige lige nu.

Unik søger en softwaretester med forkærlighed for automatiseret test, Vejle

Til vores agile teams i Unik Bolig søger vi erfarne softwaretestere, der har set vigtigheden i at automatiserede test, er en vigtig brik til at få agil udvikling til at fungere optimalt. 

Unik Bolig er i sin spæde begyndelse på agil udvikling, og du vil derfor få mulighed for at sætte dit præg på rammen for agil test i Unik Bolig.

Læs mere her

TrackMan is seeking a software tester for their team, Vedbæk

Join our creative software test team, where you will be a key player in the constant strive to heighten the quality of our software.

As our new software tester your key task is to develop automated test platforms for both iOS, Android and Windows.

We strive to develop and run automated testing, yet some manual testing is also part of the job.

Read more here

TV 2 søger en test-ingeniør til tv2.dk, København

Vi arbejder agilt i cross functional teams i åbent kontor, hvor alle fagligheder sidder sammen.

Kulturen er uformel med en stor grad af fleksibilitet og frihed under ansvar.

Vi både ønsker og kræver, at du blander dig og er med til hele tiden at forbedre den måde, vi arbejder på som team.

Læs mere om jobbet her

Global scanning søger en medarbejder til testafdelingen, Allerød

Drømmer du om at teste software og hardware i en apparatvirksomhed?

Vi udvikler software, elektronik og mekanik til 2D- og 3D scannere under samme tag.

Vores testafdeling søger en ny medarbejder til test af software, hardware samt mobile applikationer.

Interesseret? Læs mere om jobbet her

KMD is seeking a test-analyst, Ballerup

Would you like to have fun working in an agile environment with new cloud based technologies such as Azure and Angular 4?

Then come join us at KMD R&D and get the opportunity to influence processes and products and the freedom to follow your own ideas. We work with continuous improvement and continuous deployment.

Read more about the job here.

Systematic søger en kundevendt tester med test manager-potentiale, Aarhus

Har du fokus på kvalitetssikring og processer? Vil du spille din testfaglighed på banen hos kunden?

Som tester vil din første opgave være on-site hos kunden i et tæt samarbejde med et meget velfungerende team med otte udviklere, to product ownere, en UX’er og en projektleder.

Opgaven er alsidig, og du skal planlægge, implementere, koordinere og eksekvere test på nyudviklede systemer, såvel som at analysere og teste eksisterende systemer i forbindelse med ændringer.

Læs mere her

Shure Scandinavia søger en software systems tester, København

Du vil blive en del af et kompetent team i København, der tester og validerer vores konferencesystemer samt yder support til vores interne supportgruppe i Shure.

Vores arbejdsopgaver inkluderer test af hardware med fokus på lyd samt test af embedded systemer og applikationssoftware.

På sigt skal vi endvidere teste løsninger til Mac OS X, apps og Windows API'er.

Du vil få ansvaret for at kvalitetssikre vores embedded- og applications-software i samarbejde med vores udviklingsteam og andre QA-kolleger i USA og Indien.

Læs mere om jobbet her

Roku is seeking an quality assurance engineer, Tilst

Roku is seeking an experienced and versatile quality assurance engineer (black/grey box) to test software (OS and firmware) and hardware on our devices for major product releases.

Responsibilities include formulating test strategies, designing test cases and creating automated test scripts for testing new products in early development phases.

Read more about the job here

Bloom is seeking a experienced software product quality manager on behalf of [b]3Shape, Copenhagen

For our client 3Shape we are looking for an experienced product quality manager who wants to be strongly involved in all phases of the software development life cycle.  

3Shape is changing dentistry together with dental professionals across the world by developing innovations that provide superior dental care for patients.

The portfolio of 3D scanners and CAD/CAM software solutions for the dental industry includes the multiple award-winning 3Shape TRIOS intraoral scanner, the upcoming 3Shape X1 CBCT scanner, and market leading scanning and design software solutions for dental labs. 

Read more here

Schultz søger en tester til it-produkter, Valby

Du bliver en del af Schultz’ test-team, som arbejder på at sikre stabile og robuste leverancer, der lever op til vores kunders krav.

Vi sætter en ære i at forstå vores kunders forretning, og det er derfor vigtigt, at du kan sætte dig i kundens sted.

Dit daglige arbejde vil foregå i et af vores agile udviklingsteams, hvor du vil skulle arbejde selvstændigt med testdesign og -gennemførsel. Du vil skulle rapportere dine testresultater til dit team og projektledelsen.

Læs mere her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere