Artikel top billede

Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld, Torben Ruberg, tidligere CIO i Falck og Årets CIO 2015 samtMartin Kring, medstifter af Kring Group og Tom Hansen fra Nordic School of Co-innovation.

Bag kulissen: Ny Tech fra Toppen-podcast om innovation på vej fra Computerworld - vi optager hos Kring A/S

Tech fra Toppen: Der er ingen vej uden om: Innovation er vejen til både vækst og omsætning - og til bare at fastholde det, du har opbygget. Men det er ikke så nemt at komme ordentligt i gang. Innovations-eksperterne Martin Kring og Tom Hansen er gæster i Computerworlds podcast, Tech fra Toppen.

Et kig bag kulisserne: Innovation er vejen til vækst, omsætning eller bare at fastholde det, du har - ikke mindst når konkurrencen bliver stadigt hårdere - og konkurrenterne bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer.

Der er defor gode råd til at få gang i innovationen i den tredje episode af Computerworlds podcast ”Tech fra toppen”, som vi optager netop nu.

Gæsterne i dag er den erfarne og meget anvendte Martin Kring, medstifter af Kring Group, samt Tom Hansen fra Nordic School of Co-innovation.

En af dagens budskaber fra Martin Kring er blandt andet, at mange i dag taler om innovation, men at få gennemlever det på egen krop. 

"Der er rigtigt mange, som skriver entrepreneur på visitkortet i øjeblikket, men som kun har lavet Power Points - og aldrig risikeret nogle ting," fortæller han i podcasten.

At mange virksomheder i dag gerne vil innovere, men ikke helt kommer i gang handler ifølge Martin Kring om mod:

"Det handler om modet. Om hvor stor risikoappetit virksomhederne egentligt har. Hvordan arbejder man med dual growth, hvor man på en ene side optimerer med de der 5-10 procent - og samtidig går efter den eksponentielle, hvor det er gange 10. Det har mange virksomhedsledere svært ved at navigere i." 

"Man skal desuden være ærlig i processen og sige, at det her er et super-relevant spørgsmål - som jeg ikke har svaret på, men at vi kan finde ud af det sammen," uddyber han i podcasten og advarer mod rådgivere, som mener, at de har svar på alt. 

Det kan du høre mere om i Tech fra Toppen med Martin Kring, Tom Hansen, Torben Ruberg og Lars Jacobsen, når vi i næste uge udsender podcasten.

Indtil da du høre eller genhøre første udgave af Tech fra Toppen, hvor professor Jan Damsgaard er gæst hos Torben Ruberg og Lars Jacobsen: Danske virksomheder er alvorligt truet på indtjening og vækst - hør Tech fra Toppen

Og anden episode hvor digitaliseringsdirektør Thomas Erichsen taler om hvordan et opgør med it-projekter har gjort Alm. Brand mere produktiv

Du finder Tech fra toppen på iTunes her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere