Artikel top billede

Nets udsteder åben invitation til samarbejde: "Mange virksomheder taler meget om transformation og digitalisering, men det kræver også, at man er visionær og har en længere horisont på. Det er der meget få, der faktisk har"

Interview: Nets skruer op for innovation og produktudvikling og indbyder nye spillere til samarbejde for at imødekomme den nye virkelighed. Det er bydende nødvendigt i en tid, hvor bankerne presses af både startups og globale kæmper. Stort interview med Nets nye transformationschef, Kasper Tjørntved Davidsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Information om Smart Payments, en selvstændig udviklingsenhed hos Nets
  • Baggrunden for arbejdet med blockchain, biometrisk sikkerhed og nyudviklede value added services
  • Hvordan lovende startups er en aktiv del af innovationsstrategien
1.099
5:30 min
Nets har etableret sig solidt i den danske bevidsthed med centrale infrastrukturløsninger som Dankort, Nem-ID og Betalingsservice.

Men finanssektoren er under hastig forandring i disse år, og heller ikke Nets har råd til at hvile på laurbærrene.

Fremtidens vækst jagter den skandinaviske betalingsløsningsgigant i teknologier som kunstig intelligens, biometri, virtual reality, internet of things, blockchain og robotics.

Det er teknologier, som Nets i sit årsregnskab oplister som mulige trusler mod den eksisterende forretning, men samtidig også fremhæver som potentiel rygrad i fremtidig forretning.


”Nets er fantastisk positioneret på markedet,og den position skal vi

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter