Artikel top billede

Afløseren til OnePlus' 5T er på trapperne

Kinas næste mobilflagskib, OnePlus 6, søsættes 16. maj – den får meget at leve op til

OnePlus 6 – den næste stjernetelefon fra mærket af samme navn – får debut om små tre uger. Det er dog langt fra sikkert, at den vil kunne levere samme interessante priser som før.

En af mobilverdenens mere aparte selskaber er på vej med et nyt flagskib: OnePlus 6.

16. maj klokken 18.00 dansk tid inviterer producenten både presse og entusiaster til et lanceringsevent i London under overskriftent ’The Speed You Need”. Billetter kan købes her.

Kinesiske OnePlus er en af de yngste smartphone-selskaber på markedet, men har på kort tid etableret sig i den globale top 10 for mobilproducenter. En bedrift som er lykkedes ved en fokuseret satsning på et stærkt teknikblad til en mådeholden pris.

Selskabets to seneste telefoner har generelt også høstet ros i Computerworld.dks tests, hvor seneste model kunne kalde sig for årets mest anbefalelsesværdige model.

Læs også: Test: Derfor er OnePlus 5T den mest anbefalelsesværdige telefon i 2017

Stort display, højere priser

Står rygterne til troende, vil OnePlus 6 match dagens toptelefoner med et vandtæt design, hvor et stort display får lov til at fylde hele fronten – endda med et lille hak til frontkameraet, ligesom i iPhone X.

Teknikbladet bliver, som i OnePlus hidtige telefoner, spækket til randen. Qualcomms stærkeste octa-core processor forventes at regere motorrummet sammen med masser af RAM (6 eller 8 GB alt efter model).

Med sine nye kollektion forventes selskabet at presse prisen yderligere i vejret. Hvor efterårets billigste OnePlus 5T variant debuterede ved 2.999 kinesiske Yuan (svarende til knap 2.900 kroner), lyder den rygtede debutpris nu på 3.299 Yuan ifølge kinesiske Weibo-kilder.

Den billigste model får 64GB lagerplads, mens dyrere modeller med både 128GB og 256GB lagerplads vil skrue prisen yderlige op.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere