Artikel top billede

Kan ikke komme længere i Danmark: Nu sigter fremadstormende dansk konsulenthus efter udlandet - og en omsætning på en milliard kroner

Efter et år med investeringer og en beskeden stigning på bundlinjen har konsulenthuset 7N nu blikket stift rettet mod udlandet

Det fremadstormende konsulenthus 7N er ved at have udtømt det danske marked for dygtige konsulenter.

Det mener det i hvert fald selv og satser derfor på de udenlandske markeder i de kommende år.

“Markedet er ikke ret meget større for os i Danmark, hvis vi ikke skal gå på kompromis med den høje kvalitet hos vores konsulenter. Så jeg har blikket stift rettet mod udlandet,” siger administrerende direktør i 7N, Jeppe Hedaa.

Stigende omsætning men stagnerende resultat

7N kunne mandag fremlægge et regnskab for 2017, der viste en omsætning på lige over 811 millioner kroner. En stigning på knap 150 miollioner kroner i forhold til sidste år.

Men selvom omsætningen er stigende, så viste regnskabet også et resultat på niveau med sidste år nemlig på 26 millioner kroner.

Det stillestående resultat forklarer Jeppe Hedaa med, at 7N har brugt en stor del af indtjeningen på store investeringer i løbet af året.

“Vores forretning minder meget om, hvordan markedet ellers ser ud. Alle er i gang med at digitalisere deres virksomhed, og det kræver store investeringer,” forklarer han og fortsætter:

“Vi har fokuseret på, hvordan vi bliver ved med at kunne tiltrække de bedste it-konsulenter. Det kræver nogle investeringer, hvis vi skal blive ved med at kunne levere på samme høje niveau."

Omsætning på én milliard i 2019

Men selvom den store stigning i omsætningen ikke smitter af på bundlinjen, så er det ikke noget, der skaber bekymring hos Jeppe Hedaa.

“Der er mange måder, man kan vælge at se det på. Jeg har ikke nogen bestyrelse, jeg skal gøre tilfreds ved at generere et kæmpe overskud. Vi har fokus på, at vores konsulenter og kunder er glade,” siger han.

Jeppe Hedaa regner da også med at gå en lys fremtid i møde, når 7N skal satse endnu mere på de udenlandske markeder. Derfor regner han også med at runde en omsætning på én milliard kroner til næste år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere