Artikel top billede

(Foto: Domstol.dk)

Domsstolsstyrelsen annullerer million-kontrakt med Schultz - nyt udbud på vej til it-system

Domstolsstyrelsen annullerer kontrakt med it-leverandøren Schultz om levering af database til domme. Nyt udbud på vej.

Farvel og tak.

Domstolsstyrelsen annullerer efter få måneder sin kontrakt med it-selskabet Schultz på grund af uenigheder. Det betyder, at Schultz nu ikke alligevel skal levere en ny database, som skal gøre danske domme offentligt tilgængelige..

Annuleringen af kontrakten på omkring 13 millioner kommer blot fire måneder efter, at parterne indgik aftale om leverancen.

“Men i afklaringsfasen har det vist sig, at parterne var uenige om leverancen. Derfor udtræder Domstolsstyrelsen nu af kontrakten,” lyder det fra styrelsen.

Ifølge styrelsen viste det sig i tiden efter underskrivelsen af kontrakten, at ‘parterne ikke havde en fælles forståelse af Domstolsstyrelsens krav og den løsningsbeskrivelse, som Schultz leverede. Domstolsstyrelsen har på denne baggrund valgt at benytte sig af retten til at udtræde af den indgåede kontrakt,” hedder det.

Kravspecifikationen indeholder ifølge Version2 mere end 400 punkter.

Domstolsstyrelsen meddeler til Version2, at uenigheden skyldes, at Domstolsstyrelsen mener, at udviklingen skal bygge på kravspecifikationen, mens Schultz mener, at udviklingen skal bygge på selskabets løsningforslag.

Styrelsen vil nu sende opgaven i udbud påny.

“Domstolsstyrelsen regner med, at det nye udbud vil ske under samme udbudsform som tidligere - udbud med forhandling. Det nye udbudsforløb forventes at medføre en tidsforskydning af den planlagte idriftsættelse af Domsdatabasen i 2019. Når de nærmere forhold i forbindelse med et nyt udbud er klarlagt, vil der blive orienteret om det,” lyder det fra styrelsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere