Artikel top billede

Foto: Ondine Goldswain (Foto: © Ondine Goldswain /)

Find dit nye .Net-udvikler-job her: 10 spændende stillinger, der er ledige lige nu

Arbejder du med .Net-udvikling, så har vi fundet 10 interessante stillinger hos blandt andet DSB, Saxo Payments og EG. Se stillingerne her.

Et .Net-udvikler-job kan byde på mange spændende faglige udfordringer i både større og mindre omfang.

Det er en altfavnende og værdifuld programmerings-ressource, som flere og flere virksomheder efterspørger.

Vi har derfor oplistet 10 forskellige .Net-udvikler-jobs fra forskellige danske virksomheder, som søger udviklerkræfter lige nu.

Shure Scandinavia søger en senior .Net-udvikler, København (d. 19. juli)

Du vil blive en del af et applikationssoftware-udviklingsteam i København.

Teamet arbejder agilt, og du vil tage del i videreudvikling af Shures softwareløsninger i samarbejde med udviklere fra Hyderabad, Indien.

Arbejdsopgaverne består primært i udvikling af nye features til vores Windows-applikationer samt løbende at designe og optimere platformen til at imødegå krav til kommende versioner.

Du forventes at bidrage til alle faser af udviklingsforløbet - lige fra evaluering af nye krav fra global product management og design af løsninger til implementering.

Find hele annoncen her

Bytelab søger en softwareudvikler - .NET, Aarhus (d. 20. juli)

Hos Bytelab i mangler vi en dygtig og erfaren udvikler til vores produktteam.

Produktteamet står for udviklingen af Bytelab Car Commerce, som understøtter prisberegninger og indgåelse af leasing- og finansierings-kontrakter.

Vi arbejder med at identificere, teste og scope nye initiativer og i særdeleshed med at lancere nye versioner ud fra vores product backlog.

Arbejdet sker i et mindre team efter agile metoder.

Vi står for overordnet produktarkitektur og hjælper med sparring i forbindelse med implementering af kundespecifikke løsninger.

Interesseret? Læs mere og find hele annoncen her.

Saxo Payments are seeking a .NET Backend Developer, Hellerup (d. 14. juli)

Are you a .NET backend developer, fueled with passion? Come on board and bring your energy to our multicultural agile team.

You will be working on a high-volume payment system that supports large financial corporations, where you will join a great team of highly-skilled developers focusing on delivering our new Netbank solution.

As part of this cross-functional agile team, you will share the responsibility of incremental deliveries with your team, always keeping a focus on the outcome value of your work.

Read more here.

Dansk Kabel TV søger en C#/.Net-seniorudvikler, København (d. 18. august)

Har du øje for detaljen, men sans for helheden? Vil du være med til at præge arkitektur/metode i centrale værktøjer?

Har du arbejdet i minimum fem år med udvikling i .Net-miljøer og søger nye udfordringer indenfor C#-udvikling?

Så har vi en plads til dig i vores udviklingsafdeling. Som seniorudvikler i Dansk Kabel TV er det din opgave at bidrage til løsningsdesign, arkitektur, metode, integration, test og implementation af leverancer.

Læs mere her

IST søger en .Net-udvikler med hang til Java, Roskilde (d. 18. juli)

Vi leder efter dig, der motiveres af at levere løsninger, der hjælper andre, og som er god til at samarbejde på tværs.

Vi leder efter dig, der har nye ideer, og som kan vise os, hvordan teknologien kan bruges på måder, vi endnu ikke har tænkt på.

Vi søger dig, som brænder for at udvikle med høj kvalitet – og som har lyst til at lære nyt.

Og så søger vi dig, der har erfaring med teknologistakkene: 1) NET, JavaScript, SQL – primært og 2) Java, JavaScript, SQL - sekundært.

Læs hele annoncen her.

Vertica søger en passioneret .Net-udvikler, Aarhus (d. 8. juli)

Brænder du for webudvikling, og har du lyst til at prøve kræfter med store banebrydende e-handelsløsninger?

Så er du måske den kollega, vi søger til vores udviklingsteam i Aarhus.

Som .NET-webudvikler hos Vertica bliver du omgivet af ambitiøse og kompetente kollegaer, får fagligt udfordrende opgaver samtidig med, at du kommer til at arbejde med nogle af landets største og mest ambitiøse e-handelsprojekter.

Læs annoncen her.

EG søger en Lead developer til ny platform med .net og Angular, Aarhus (d. 1. juli)

Brænder du for at gå i front og skabe solide værdiskabende løsninger med de nyeste teknologier, og er du erfaren med hovedvægt på enten backend eller frontend?

Vi tilbyder dig en afgørende rolle i skabelsen af vores nye platform og dermed muligheden for at sætte dit præg på branchens førende produkt inden for boligadministration – EG Bolig.

Du kommer til at arbejde i et agilt miljø med erfarne kolleger, hvor vi gerne drøfter og prøver os frem til de bedste løsninger for kunderne.

Interesseret? Så find hele annoncen her.

Twins Consulting søger på vegne af VERDO, en intern .Net-udvikler, Randers (d. 6. juli)

Hos VERDO bliver du en del af it-funktionen, der med 15 kollegaer er organiseret i et helpdesk team, et applikationsteam og et driftsteam.

Applikationsteamet på fem personer ønsker sig en profil, som er idérig, har udviklingsforståelse og er selvkørende i dén forstand, at sparring og vidensdelingen er og forbliver en naturlig del af hverdagen.

Det er meget essentielt, at du er åben overfor at opgaver tages, hvor det findes nødvendigt i teamet, og at du har lysten/interessen til at sætte dig ind i nye systemer.

Lyder det interessant? Læs hele annoncen her

DSB søger en .Net-udvikler med agilt mindset, Høje Taastrup (d. 16. juli)

Dit hovedfokus vil være at designe og videreudvikle systemer til trafikinformation og vedligehold i tæt samarbejde med slutbrugere og dine kolleger i teamet.

Kodereviews er en naturlig del af dit og de andre udvikleres arbejde, opgaverne er mange og forskelligartede, og prioriteterne kan ændre sig med kort varsel.

En vigtig del af dit arbejde handler om at omsætte de ønsker, vores samarbejdspartnere i forretningen har til realiserbare løsninger, der understøtter DSB's processer.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men tag fat i kollegerne, når du støder på udfordringer.

Lyder det spændende. Find hele annoncen her.

Bloom søger, på vegne af Easysoft, en .Net-udvikler, Roskilde (d. 14. august)

Lige nu er der en stor skrivebordsplads ledig til dig, som er .Net-udvikler og sikkert har en del års erfaring med at udvikle forretningssystemer og er vild med at løse kompleksitet i opgaverne.

Du vil få selvstændige opgaver med udviklingsopgaver fra A-Z og opgaver i samarbejde med de andre erfarne udviklere i teamet.

Typisk er projekterne fra få uger til få måneder - og i større projekter er I flere udviklere, der arbejder sammen om opgaven.

Du vil opleve, at den indflydelse du får ved relativt tæt samarbejde med kunder og kollegaer, vil give dig en stor tilfredshed i jobbet.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere





Flere artikler om Job & Karriere

Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et it-job hos eksempelvis Kræftens Bekæmpelse, Banedanmark eller Region Midtjylland? Så skal du læse med her.

Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her
Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge nu
Tag det næste skridt i din karriere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu