Er dit nye job inden for it-support? Find dit nye job her blandt 10 udvalgte annoncer fra it-jobbank.

Her er 10 spændende stillinger, hvor danske virksomheder rundt i landet søger en eller flere it-supportere.

Er dit nye job inden for it-support? Find dit nye job her blandt 10 udvalgte annoncer fra it-jobbank.

IT-support kan betyde en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver. Ofte indebærer det et teknisk mindset, gode kompetencer indenfor it-support, en lyst og glæde ved at kommunikere og yde support i forskellige former og til forskellige mennesker. Her er ti spændende stillinger, hvor danske virksomheder rundt i landet søger en eller flere IT-supportere.

CDK Global (Denmark) ApS søger en Support Analyst, Vejle (2.sep.)
CDK Global søger en Support Analyst, der brænder for udfordrende opgaver inden for teknisk support. Som Support Analyst vil din centrale opgave være, at sikre en stabil drift af CDK’s produkt - Dealerbridge - med fokus på at drifte, stabilisere og løbende forbedre løsninger, som sikrer, at data er tilgængelige for interne og eksterne systemer.

Læs mere om jobbet her.

Unik System Design A/S søger en softwaresupporter til Unik Advosys, Vejle (1. oktober)
Vi søger ny kollega til Unik Advosys-supporten. For der er plads til endnu en softwarehelt på supportholdet hos Unik, som er en af landsdelens største og bedste IT-arbejdspladser.

Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder i advokatbranchen og med bolig- og ejendomsadministration. I et tæt samarbejde med vores kunder har vi gennem 30 år udviklet fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum med bl.a. vores markedsledende branchesoftware til advokater Unik Advosys.

Læs mere her.

NEXT Uddannelse København søger en rutineret IT-supporter med lyst til brugersupport, Frederiksberg (30. august)
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en it-supporter, som kan hjælpe os videre med den ambition.

Læs mere om jobbet her.

Accobat A/S søger BI-supporter, København eller Aalborg
Vi søger dig til at yde BI-support på vores løsninger, der håndterer rapportering og datavisualisering, for vores kunder. Du bliver en del af et herligt team, der i dag består af 4 problemknusere. Vi hjælper kunderne med akut opståede udfordringer på deres budget- og rapporteringsløsninger. Derudover foretager supporten implementeringer/opgraderinger samt mindre ændringer til kundernes løsninger.

Supporten af vores kunder foregår i god blanding mellem teknik, business og kommunikation med kunderne.

Arbejdet foregår typisk remote fra kontoret på Østerbro i København eller fra kontoret på Eternitten i Aalborg.

Læs mere her.

Lederne søger en IT-supporter til Ledernes Hovedorganisation, København (19. august)
IT-support er en del af IT-afdelingen, og består af et team på fire engagerede kollegaer som repræsenterer et stærkt fællesskab. De brænder alle for at udøve den bedst mulige tekniske løsning til vores 320 kollegaer. Du bliver en del af et forretningsorienteret og ambitiøst miljø, hvor vi arbejder løsningsorienteret og altid bestræber os på at levere et højt serviceniveau.

Alle i afdelingen evner at tage ejerskab og arbejder både selvstændigt med opgaveløsning, men også i teams.

Omgangstonen er uformel, og vi tænker innovativt og er åbne for nye spændende ideer.

Læs mere her.

Netcompany søger en serviceminded og ambitiøs IT-supporter, København (17. august)
Brænder du for at yde god service og support, optimere og automatisere arbejdsprocesser samt skabe en god teamspirit? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega i Netcompany Service Desk.

Netcompany Service Desk er en del af Netcompanys driftsorganisation med mere end 70 medarbejdere i København, Aalborg og Warszawa. Som vores nye kollega, bliver du en del af et team bestående af 13 kolleger, der sammen har 24/7 ansvaret for 1st level support og overvågning af Netcompanys mange kundeløsninger.

Læs mere her.

Jobindex søger på vegne af Berlingske Media, en it-supporter, København (16.sep)
Vil du hjælpe dine kollegaer med deres IT i et af Danmarks største mediehuse? Det er vigtigt for os, at du møder dine kollegaer, så du lærer dem at kende. Det gør vores job nemmere, og skaber et godt arbejdsmiljø, selv når bølgerne går højt. For os er brugere også kollegaer, og derfor møder vi dem, hvor de er, ligesom de kommer til dig for at få hjælp.

Mange opgaver løser vi selv, men har også et tæt samarbejde med vores øvrige IT-kolleger i Danmark og Belgien.Du bliver IT-afdelingens ansigt udadtil, og derfor er det vigtigt, at du forstår at give en god brugerservice. Samtidig forstår du at kommunikere IT til vores forskellige brugere og gøre tekniske begreber forståelige.

Læs mere her

MultiHouse A/S søger en IT-supporter, Viby J (15. September)
Til vores Support & Operationsafdeling søger vi en engageret medarbejder, der er velbevandret i et Microsoft-miljø. Vi tilbyder dig at blive en del af et professionelt og ungt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer. Du kan se frem til udfordrende og afvekslende opgaver, hvor du i høj grad selv kan sætte dit præg og bidrage.

Du kommer i det daglige til at indgå i en aftenrutine fra 17-24, hvor du skal varetage og vedligeholde kundernes systemer, både i form af brugersupport og monitoreringssystemer. Opgaverne løses oftest via e-mail, telefon og opgaver tildelt via vores ticket system.

Læs mere her.

Knud E. Hansen A/S are seeking an IT Supporter, Helsingør (d. 24. august)
Are you a proactive and solution-oriented IT Supporter? Then we would like to hear from you.

KNUD E. HANSEN is looking for a colleague to strengthen our IT department located in Helsingør.

The job consists of maintaining IT together with the IT Manager and the Head of IT and provide support to both local users in Denmark as well as users in offices in Odense, Australia, England, the United States, Greece, Spain and the Faroe Islands. You will refer to Head of IT.

Read more here

Dansk Erhverv søger en IT-supporter, København (d. 14.august)
Du bliver en del af afdelingen Digitalisering- og IT, der driver den interne digitaliseringsagenda og sikrer drift og support af alle Dansk Erhvervs IT-systemer. Vi har i afdelingen konstant fokus på at arbejde smartere og gøre hverdagen lettere for vores kunder og brugere.
Din primære rolle bliver at løfte kompetenceniveauet på applikationsområdet samt håndtere den opfølgende support på området for alle Dansk Erhvervs medarbejdere.

Vi arbejder på de nyeste digitale platforme, primært med Microsoft produkter og applikationer, der integrerer dertil, hvor du vil være med til at løfte igangværende indsatser på blandt andet Teams og Onenote samt planlægge og gennemføre nye adoptionstiltag.

Læs mere her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.
Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Flere artikler om Job & Karriere

Har du lysten og potentialet til at blive en leder? Her er syv spændende ledige leder-job

Drømmer du om at forløse dit lederpotentiale? Så har vi fundet syv ledelses- og management stillinger, som du kan søge netop nu.

Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Skal du have nyt, spændende job? Her er otte analyse-stillinger, som er ledige lige nu i danske selskaber
8 Hypet Silicon Valley-selskab på medarbejderjagt i Danmark: Vil ændre danskernes transport-vaner
1 Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Frank Rasmussen efter beskyldninger om data-tyveri fra rivaliserende selskab: "Jeg synes ikke, at det er så enkelt"
Interview: Frank Rasmussen vil ikke finde sig i at blive beskyldt for tyveri af Saphe. Telemillionærens nye selskab Hopper har aldrig fået en henvendelse af konkurrenten, så nu kontakter Hoppers jurister Saphe. "Vi giver ikke op, og vi kommer heller ikke til at tabe," lyder det fra Frank Rasmussen
Computerworld
Windows 10's katastrofe-update: Derfor begyndte den pludseligt at slette brugernes filer
Den seneste Windows 10 opdatering kunne i værste fald slette vigtige filer. Microsoft sætter tal på hvor mange der er berørt af den katastrofale fejl.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.