Artikel top billede

Skal du have nyt, spændende job? Her er otte analyse-stillinger, som er ledige lige nu i danske selskaber

Er du klar til nye udfordringer? Her er otte spændende analyse-stillinger, som er ledige netop nu.

I denne uge har vi fokus på stillinger med en it-analysevinkel.

Vi har udvalgt otte spændende stillinger fra danske virksomheder. Læs mere her, bliv klogere på virksomhederne og find måske dit nye job hos Københavns Kommune, Energinet eller Netcompany.

Københavns Kommune søger en forretningsorienteret dataanalytiker, København

Er du en dygtig til BI, analyse og forretningsdialog?

Og vil du gerne være en del af et stærkt fagligt miljø omkring det at arbejde med data, der anvendes til at styre en stor service- og produktionsvirksomhed eller som peger ud mod flere tusinder ledere? Så har vi måske stillingen til dig.

Vi søger en dygtig datamedarbejder med god forretningsforståelse.

Du vil blive en del af forretningsdatateamet i Koncernservice, der er en stor shared servicevirksomhed for de syv forvaltninger i Københavns Kommune.

Formålet med forretningsdata er at skabe et stærkt fagligt miljø omkring det at arbejde med data til gavn for vores brugere.

Læs mere her.

Ernst & Young søger en erfaren dataanalytiker, Frederiksberg

Har du erfaring med livet som konsulent? Og trives du med at skabe overblik over store datamængder for at finde nålen i høstakken?

Så har vi måske stillingen som dataanalytiker til dig.

Som dataanalytiker vil du blandt andet lede efter skjulte mønstre i store datamængder, som for eksempel transaktioner fra et økonomisystem, bankoverførsler og lignende.

Du vil være med til at udvikle nye løsninger fra bunden af samt videreudvikle eksisterende løsninger.

Du vil også bidrage med go-to-market aktiviteter inden for dataanalyse og opsøge nye relevante områder for dataanalyse.

Dit arbejde indgår ofte som en afgørende del af store undersøgelser af blandt andet besvigelser, konkurrenceforvridning, hvidvaskning af penge m.v

Læs mere her.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger en kontorchef til Foranalyse og Styring, København

Vil du være med til at arbejde med foranalyser og strategiudvikling? Vil du lede medarbejdere, der gør en forskel for at sikre succesen i nogle af Danmarks største og vigtigste offentlige digitale projekter?

Så har du som kontorchef her mulighed for både at præge udviklingen af moderne og velfungerende it-systemer og øge digitaliseringen i den nye skatteforvaltning.

Kontoret består i dag af 15 engagerede medarbejdere med bred faglighed inden for projektsupport og forandringsledelse.

Du kommer til at stå i spidsen for etableringen af en ny funktion i kontoret, som skal arbejde med forretning­sanalyser og udarbejdelse af solide beslutningsgrundlag i relation til både igangværende projekter og igangsættelse af nye projekter.

Læs mere her.

Riskpoint are seeking an it-application analyst, Copenhagen

Do you want to drive the digitization of a fast-growing insurance agent company?

Then take this chance to influence the future it-development of RiskPoint and take your IT-career to the next level.

You will form part of an it-department, where you will be responsible for understanding business processes and configuring them into the new system. Here, you will be devil’s advocate asking all the tough questions and at the same time facilitating changes and adaptations. Your role will also be to ensure that the developers have a clear understanding of the business processes.

Read more here.

Moment søger en forretningsanalytiker for Dansk Standard, København

Har du lyst til et udfordrende job, hvor du kan gøre en forskel og samtidig sætte en høj standard for Danmarks virksomheder og din egen karriere?

Er du analytisk og forretningsorienteret? Arbejder du dynamisk og med stort overblik? Vi tilbyder dig nu et udfordrende job, hvor du kan gøre en forskel og samtidig sætte en høj standard for din karriere.

Vi forestiller os, at du har en Cand.Merc. IT eller en lignende uddannelse.

Du har et par års erfaring med at arbejde i spændingsfeltet mellem it og forretningsudvikling.

Som person kigger du objektivt på diverse processer og tør udfordre de gængse forretningsgange. Du formår at oversætte strategiske tiltag til forretningsmæssige krav og lave user cases ud fra disse.

Læs mere her.

Energinet søger en data-arkitekt, Fredericia

Vil du være med til at skabe de fremtidige rammer for BI og analytics i Energinet?

Energinet har digitalisering som et bærende element i sin koncernstrategi, og du får en nøglerolle i bestræbelserne på at blive en data-drevet organisation.

Du kan se frem til at arbejde i en dynamisk branche, hvor vi arbejder med et væld af informationer om forsyningssektoren – fra forbrugsdata om el og gas til sensor-data fra vores mange fysiske el- og gasanlæg – og hvor vi introducerer nye teknologier for at hjælpe os med både at håndtere og analysere dem.

Læs mere om jobbet her.

Saxo Bank are looking for a lead developer & business analyst, Copenhagen

As our new lead developer and business analyst you refer to global head of data warehouse and among other tasks you will be responsible for: Provide solution guidelines for complex tasks, develop selected complex solutions and build POC’s, close interaction with business to achieve best in class solutions and be actively involved in our journey towards a cloud platform.

As a person you are curious and keen to learn more and not satisfied with status quo, but actively seeking to improve. You are passionate about working with new technologies along with deep interest in business processes.

Read more about the job here.

Netcompany søger erfarne it-konsulenter med ambitioner, København, Aarhus eller Aalborg

Hos os kommer du til at levere nogle af landets mest komplekse it-løsninger.

Du vil deltage i alle dele af processen fra analyse over implementering til overlevering af løsningen til kunden og vores driftscenter.

Afhængigt af din erfaring og kompetencer, vil du få ansvar for større eller mindre områder af løsningen i samarbejde med resten af teamet.

Udvikling ligger i vores DNA, og du skal være lige så passioneret omkring det tekniske, som vi er.

Du vil stifte bekendtskab med mange forskellige typer løsninger, hos mange forskellige typer kunder, bygget på mange forskellige teknologier.

Det varierer, hvilken teknologi du kommer til arbejde på, da det afhænger af projektet og kunden, men en stor del af vores opgaver løser vi på webbaserede teknologier som Java og .NET.

Læs mere her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere





Flere artikler om Job & Karriere

Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Kunne det friste med et it-job hos eksempelvis Kræftens Bekæmpelse, Banedanmark eller Region Midtjylland? Så skal du læse med her.

Er din karriere kørt fast? Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu
Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her
Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge nu
Tag det næste skridt i din karriere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu