Artikel top billede

Crayons nye direktør har holdt pause i et år: Har malet hus

Crayons nye direktør, 62-årige Stig Orloff, har holdt pause fra arbejdsmarkedet i et helt år, inden han nu sætter sig i direktørstolen som afløser for Bjarne Riis.

Crayons nye direktør, 62-årige Stig Orloff, har holdt pause fra arbejdsmarkedet i et helt år, når han 1. oktober vender tilbage som ny topchef for Crayon.

Det sker efter, at Computerworld mandag kunne fortælle, at Crayons Danmarks topchef gennem de seneste seks år, Bjarne Riis, trækker sig fra posten for at rykke videre i den norsk-ejede Crayon-koncern.

Det kan du læse mere om her: Bjarne Riis stopper som direktør for Crayon Danmark: "Jeg har fået et godt tilbud, som jeg har sagt ja tak til"

Stig Orloff er velkendt i Crayon, hvor han indtil marts i fjor var salgsdirektør.

Han blev som Bjarne Riis for nogle år siden hentet til Crayon fra en ledende stilling i Microsoft Danmark. Her var Bjarne Riis kanalchef, mens Stig Orloff var salgschef.

Du kan læse mere om Crayons ansættelse af Stig Orloff her: Softwarespecialist gafler Microsoft-veteran

Stig Orloff har desuden tidligere været i Eterra, Ementor, Topnordic og Atea.

Brug for at trække stikket

Til ITWatch siger Stig Orloff, at han havde brug for at trække stikket, da han i marts sidste år opsagde stillingen som salgsdirektør i selskabet - og at han havde råd til det.

Han rejste i stedet til USA, hvor hans søn bor i et hus uden for Seattle, som han hjalp med at male.

Dernæst rejste han videre for at hjælpe med at åbne en Crayon-afdeling i Dallas, Texas - hvorefter tilbuddet om at blive direktør for den danske afdeling indløb.

“Jeg er stolt over, at man tilbyder mig dette job som 62-årig. Det er utroligt dejligt. Men omvendt er jeg også det sikre valg. Jeg kender virksomheden ud og ind. Jeg har været her fire år, så jeg ved, hvad jeg går ind til, og ledelsen er uforandret,” siger han til mediet.

Bjarne Riis fortalte mandag til Computerworld om det samme.

“Det gode ved Stig [Orsloff, red] er, at han jo kender forretningen. Han og jeg er som mennesker ikke så forskellige. Det er noget med højt energiniveau og godt med humor i hverdagen. Jeg tror også, at folk er glade for, at der kommer et kendt ansigt, som folk kender fra tidligere og som de ved hvad står for;” sagde Bjarne Riis til os.

Læs også: Bjarne Riis stopper som direktør for Crayon Danmark: "Jeg har fået et godt tilbud, som jeg har sagt ja tak til"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere