Stort Apple-event 30. oktober: Her er hvad vi forventer at se fra selskabet

Apple skal til at løfte sløret for to nye iPads og to nye Macs inden udgangen af måneden.

Apple vil snart åbne dørene til et globalt lancerings-event. 30. oktober vil Tim Cook og Co. Løfte sløret for en ny kollektion af iPad Pros og samtidig komme med en længe ventet opdatering til de relativt billige Macbook Air og Mac mini.

En invitation er blevet udsendt af selskabet under overskriften ’There’s more in the making’, skriver The Verge.

Stjernerne ved showet vil sandsynligvis blive To nye Pro iPads.

De vil byde på en skærmopgradering til 11 og 12,9 tommer og en skrotning af Apples Touch-ID fingeraftrykslæser, til fordel for Face-ID.

Lightning-porten og jack-stikket står også at til at udgå, i stedet bliver det en USB-C port der skal klare portenes opaver.

Som med den årlige iPad-opgradering er en overhaling i motorrummet også at forvente, hvor en tunet version af iPhone Xs A12 processor kan forventes. Med de nye kræfter vil også følge nye software – betaversioner af iOS 12.1 indikerer allerede nu, at næste punkt-opdatering af iOS er skabt med tablets in mente.

Adobes nyhed om en snarlig lancering af en fuld version af Photoshop CC til iPad, peger også på, at iPad Pro-kollektionen får sig et nyt salgsargument som arbejdsmaskine.

Læs også: Sådan kommer Googles tablet-comeback til at se ud

Anden store hardware-nyhed bliver en omsiggribende overhaling af selskabet Macbook Air og Mac mini – de billigste Macs i selskabets line-up.

I den kommende Macbook Air kan der forventes et skarpere, mere farverigt retina-display, smallere kanter omkring skærmen og øget processorkraft. Debutprisen skulle blive lavere end i den mindre 12 tommers Macbook.

Mac minis afløser står også til at få fornyet sin indmad, så den omsider kan hamle op med nutidens hardware.

Se også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Optimer din forretning med Microsofts splinternye Dynamics 365 Business Central

Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer indeholder med blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central enorme muligheder for at høste værdi af virksomhedens komplekse it-miljø ved øget indsigt, optimering af processer og drift og automatisering. Kom og hør hvordan du høster størst værdi med Microsoft nye, sammenhængende administrations-system ved at optimerer virksomheden mange steder.

28. marts 2019 | Læs mere


Premium
Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu
Reportage, Shenzhen: “Exacting, rigorous, tests drive learning, all for real battles.” Computerworld er taget på besøg i det gigantiske hovedkvarter for verdens måske mest omtalte tech-selskab lige nu
Computerworld
Nvidias nyeste GTX 1660 kort beviser, at det igen er blevet interessant at købe grafikkort
Nvidia giver gamere i mainstream-segmentet et stærkt kort til en rimelig pris.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Markedsanalyse: Sådan forbedrer EDI din samhandel
I en markedsundersøgelse fra august 2018 blev 300 retailers og producenter spurgt til, hvordan EDI og supply chain-teknologi hjælper dem med at forbedre deres samhandel. Det er ikke nogen hemmelighed, at konkurrenceforholdene er blevet skærpet i det seneste årti, og specielt priserne er udsat for øget pres. Dette betyder, at virksomheder hele tiden skal arbejde for at implementere mere effektive handelsprocesser. Heldigvis er der stadig forretningsområder, som er nemme at strømline ved hjælp af intelligente outsourcede løsninger. Ét af disse er den elektroniske udveksling af ordrer og fakturaer (EDI). I dette whitepaper kigger vi nærmere på de fem vigtigste områder, hvor EDI ifølge de 300 respondenter spiller en stor rolle i at forbedre virksomhedernes samhandel.