Stort Apple-event 30. oktober: Her er hvad vi forventer at se fra selskabet

Apple skal til at løfte sløret for to nye iPads og to nye Macs inden udgangen af måneden.

Apple vil snart åbne dørene til et globalt lancerings-event. 30. oktober vil Tim Cook og Co. Løfte sløret for en ny kollektion af iPad Pros og samtidig komme med en længe ventet opdatering til de relativt billige Macbook Air og Mac mini.

En invitation er blevet udsendt af selskabet under overskriften ’There’s more in the making’, skriver The Verge.

Stjernerne ved showet vil sandsynligvis blive To nye Pro iPads.

De vil byde på en skærmopgradering til 11 og 12,9 tommer og en skrotning af Apples Touch-ID fingeraftrykslæser, til fordel for Face-ID.

Lightning-porten og jack-stikket står også at til at udgå, i stedet bliver det en USB-C port der skal klare portenes opaver.

Som med den årlige iPad-opgradering er en overhaling i motorrummet også at forvente, hvor en tunet version af iPhone Xs A12 processor kan forventes. Med de nye kræfter vil også følge nye software – betaversioner af iOS 12.1 indikerer allerede nu, at næste punkt-opdatering af iOS er skabt med tablets in mente.

Adobes nyhed om en snarlig lancering af en fuld version af Photoshop CC til iPad, peger også på, at iPad Pro-kollektionen får sig et nyt salgsargument som arbejdsmaskine.

Læs også: Sådan kommer Googles tablet-comeback til at se ud

Anden store hardware-nyhed bliver en omsiggribende overhaling af selskabet Macbook Air og Mac mini – de billigste Macs i selskabets line-up.

I den kommende Macbook Air kan der forventes et skarpere, mere farverigt retina-display, smallere kanter omkring skærmen og øget processorkraft. Debutprisen skulle blive lavere end i den mindre 12 tommers Macbook.

Mac minis afløser står også til at få fornyet sin indmad, så den omsider kan hamle op med nutidens hardware.

Se også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
FutureLegal

FutureLegal giver dig viden og inspiration til at imødegå fremtiden for juridiske ydelser.

28. maj 2019 | Læs mere


Intelligent proces automatisering – et vigtigt værktøj til digitalisering

Med smart sammenkobling af de ‘dumme’ softwarerobotter, procestyrings-teknologi og avanceret machine learning, har du mulighed for at skabe selvlærende robotter, der er i stand til automatisk at forbedre sig. Teknologien hedder IPA - intelligent process automization. Kom og hør om anvendelsesmulighederne - og de fem teknologier, der ligger bag IPA.

28. maj 2019 | Læs mere


Microsoft Azure: Få det maksimale ud af din cloud-platform

Azure er en af de mest populære cloud-platforme, og Microsofts løsning rummer da også mange spændende muligheder og konkrete værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed. Kom godt i gang med at udnytte Azure ved at deltage på dette formiddagsseminar.

06. juni 2019 | Læs mere


Premium
OnePlus 7 Pro til test: Nu er selskabet i stand til at banke mobilverdenens giganter
Det kinesiske selskab OnePlus vil ind i det fine selskab af topproducenter med OnePlus 7 Pro. Missionen er lykkedes.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Sådan gør du din forretning agil uden at komplicere netværkssikkerheden
Mange virksomheder er i gang med en form for digital transformation, i forhold til hvordan produkter og services bringes til markedet og i sidste ende levere værdi til kunderne. Men digital transformation bringer også kompleksitet med sig i forhold til dem der opererer netværket. I dette white paper kigger vi nærmere på, hvordan du laver en succesfuld transformation og gør dit netværk sikkert.