Artikel top billede

MacBook Pro og iPhone X ramt af fejl: Apple vil reparere begge modeller kvit og frit

Apple er klar til at reparere den hundedyre iPhone X samt MacBook Pro kvit og frit, efter selskabet har opdaget fejl i begge enheder.

Apple har opdaget fejl i både den dyre iPhone X samt i MacBook Pro og tilbyder nu at reparere de problem-ramte maskiner kvit og frit.

Det sker efter, at selskabet har opdaget problemer med touch-funktionen i den første udgave af iPhone X, som blev lanceret i fjor.

Problemet skyldes en komponent-fejl, lyder det fra Apple. Selskabet understreger, at komponent-fejlen ikke findes i de nyere iPhone XS og iPhone XR.

Ifølge Apple betyder komponent-fejlen, at iPhone X’eren ikke reagerer korrekt på berøring, ligesom telefonen kan reagere, selv om den slet ikke bliver berørt

Også MacBook Pro ramt

Sideløbende har Apple også opdaget en fejl i MacBook Pro-udgaven på 13 tommer.

Denne fejl kan føre til tab af data samt fejl i storage-delen på computeren.

Også her meddeler Apple, at selskabet vil reparere defekte computere kvit og frit.

Ifølge selskabet findes denne fejl i MacBook Pro 128GB og 256GB solid state drive, som er blevet solgt mellem juni 2017 og juni 2018.

Du kan læse mere om MacBook Pro-problemet i denne meddelelse fra Apple.

Problemramte

Apple havde også sidste år store problemer med en række iPhone-modellers batterier.

Dengang kom det frem, at Apple bevidst havde sløvet ældre iPhones for at få batteriet til at holde en hel dag.

Det kan du læse mere om her: Efter bevidst at have gjort iPhones langsommere: Apple undskylder ved at sænke prisen for batteri-udskiftning.

Dengang iværksatte Apple også et større udskiftningsprogram.

Ligeledes meddelte Apple i sommer, at selskabet ville udskifte fejlramte tastaturer i en række MacBook og MacBook Pro-modeller.

Det skete efter, at mange brugere havde klaget over, at tasterne på deres MacBook efter redesign af tastaturet i 2015 satte sig fast, var ustabile og føltes ‘klistrede’ eller at bogstaver slet ikke blev registreret ved tryk.

Det kan du læse mere om her: Apple sagsøges i stor stil af utilfredse MacBook-brugere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere