TDC vælger Ericsson til at drive 5G-netværk:100 folk flyttes, pilottest parat til sommer og 4G opdateres

Morgen-briefing: Danske Conferize oplevede vækst i 2018 / Fortsat underskud i Spotify trods mange nye kunder / Trustpilot gør forsøg på manipulation med anmeldelser mere tydelig / Apple er igen verdens mest værdifulde

Morgen-briefing: Danske Conferize oplevede vækst i 2018 / Fortsat underskud i Spotify trods mange nye kunder / Trustpilot gør forsøg på manipulation med anmeldelser mere tydelig / Apple er igen verdens mest værdifulde

Godmorgen, og velkommen til torsdagens hurtige it-nyhedsoverblik fra Computerworld:

Danske Conferize oplevede vækst i 2018
Børsnoterede Conferize noterede vækst i fjerde kvartal 2018, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Ved udgangen af 2018 har flere end 13.000 eventarrangører registreret sig på platformen. Det er en stigning på 16 procent i forhold til sidste kvartal. Over 30.000 events er oprettet på platformen, og Conferize tæller nu flere end 60.000 brugere. Det er en årlig vækst på mere end 60 procent.

Selskabets CEO og stifter Martin Ferro-Thomsen fastholder forventningerne om et positivt cash-flow i slutningen af 2021

Conferize blev stiftet i 2012 og har i dag 23 ansatte. Conferizes eventplatform bruges til at organisere dynamiske events, hvor deltagere kan interagere, dele viden og netværke før, under og efter det fysiske arrangement.

Fortsat underskud i Spotify trods mange nye kunder
Den populære musikstreamingtjeneste er dygtig til at tiltrække nye kunder til butikken. Antallet af brugere steg i 2018 med ikke mindre end 29 procent til i alt 207 millioner, skriver Ritzau ifølge Børsen.

Til gengæld kniber det fortsat med at tjene penge. Underskuddet landede på minus 582 millioner kroner sidste år - dog meget bedre end året før, hvor tabet var 10 milliarder kroner.

Trustpilot gør forsøg på manipulation med anmeldelser mere tydelig
Anmeldelsessitet Trustpilot gør det nemmere for brugerne at se, hvis firmaer prøver at undertrykke kritik på platformen, skriver BBC.

Trustpilot vil offentliggøre, hvor mange anmeldelser hvert enkelt firma på sitet hvert år har flaget til videre undersøgelse. En sådan flagning gør nemlig, at anmeldelsen bliver usynlig på sitet, indtil der er faldet en afgørelse.

Trustpilot vil også fortælle, hvor mange af de flagede anmeldelser, der ender med at blive slettet, og hvor mange der ender på sitet.

De nye skridt er et svar på kritik af, at det var nemt at snyde Trustpilots systemer.

Apple er igen verdens mest værdifulde
Appe har tilbageerobret titlen som verdens mest værdifulde børsnoterede selskab. Onsdag landede børsværdien over Microsoft og Amazon, skriver Reuters.

Apples aktiekurs er vokset omkring 13 procent siden kvartalsregnskabet blev offentliggjort 29. januar.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDCH A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
En ny udbudslov kan se dagens lys i 2020: Få overblikket her
Evalueringen af den nuværende udbudslov blev sat i gang, da erhvervsminister Rasmus Jarlov udsendte et høringsbrev i demcember 2018. Lovforslaget og eventuelle ændringer forventes at ligge klar i 2020.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Sådan gør du din forretning agil uden at komplicere netværkssikkerheden
Mange virksomheder er i gang med en form for digital transformation, i forhold til hvordan produkter og services bringes til markedet og i sidste ende levere værdi til kunderne. Men digital transformation bringer også kompleksitet med sig i forhold til dem der opererer netværket. I dette white paper kigger vi nærmere på, hvordan du laver en succesfuld transformation og gør dit netværk sikkert.