Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Danske Conferize oplevede vækst i 2018 / Fortsat underskud i Spotify trods mange nye kunder / Trustpilot gør forsøg på manipulation med anmeldelser mere tydelig / Apple er igen verdens mest værdifulde

Morgen-briefing: Danske Conferize oplevede vækst i 2018 / Fortsat underskud i Spotify trods mange nye kunder / Trustpilot gør forsøg på manipulation med anmeldelser mere tydelig / Apple er igen verdens mest værdifulde

Godmorgen, og velkommen til torsdagens hurtige it-nyhedsoverblik fra Computerworld:

Danske Conferize oplevede vækst i 2018

Børsnoterede Conferize noterede vækst i fjerde kvartal 2018, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Ved udgangen af 2018 har flere end 13.000 eventarrangører registreret sig på platformen. Det er en stigning på 16 procent i forhold til sidste kvartal. Over 30.000 events er oprettet på platformen, og Conferize tæller nu flere end 60.000 brugere. Det er en årlig vækst på mere end 60 procent.

Selskabets CEO og stifter Martin Ferro-Thomsen fastholder forventningerne om et positivt cash-flow i slutningen af 2021

Conferize blev stiftet i 2012 og har i dag 23 ansatte. Conferizes eventplatform bruges til at organisere dynamiske events, hvor deltagere kan interagere, dele viden og netværke før, under og efter det fysiske arrangement.

Fortsat underskud i Spotify trods mange nye kunder

Den populære musikstreamingtjeneste er dygtig til at tiltrække nye kunder til butikken. Antallet af brugere steg i 2018 med ikke mindre end 29 procent til i alt 207 millioner, skriver Ritzau ifølge Børsen.

Til gengæld kniber det fortsat med at tjene penge. Underskuddet landede på minus 582 millioner kroner sidste år - dog meget bedre end året før, hvor tabet var 10 milliarder kroner.

Trustpilot gør forsøg på manipulation med anmeldelser mere tydelig

Anmeldelsessitet Trustpilot gør det nemmere for brugerne at se, hvis firmaer prøver at undertrykke kritik på platformen, skriver BBC.

Trustpilot vil offentliggøre, hvor mange anmeldelser hvert enkelt firma på sitet hvert år har flaget til videre undersøgelse. En sådan flagning gør nemlig, at anmeldelsen bliver usynlig på sitet, indtil der er faldet en afgørelse.

Trustpilot vil også fortælle, hvor mange af de flagede anmeldelser, der ender med at blive slettet, og hvor mange der ender på sitet.

De nye skridt er et svar på kritik af, at det var nemt at snyde Trustpilots systemer.

Apple er igen verdens mest værdifulde

Appe har tilbageerobret titlen som verdens mest værdifulde børsnoterede selskab. Onsdag landede børsværdien over Microsoft og Amazon, skriver Reuters.

Apples aktiekurs er vokset omkring 13 procent siden kvartalsregnskabet blev offentliggjort 29. januar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere