Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen

Visma slår to selskaber sammen: Vil være 'en stærkere aktør' på markedet

Meat Digital og Trollweb, der begge er ejet af Visma, bliver nu lagt sammen under nyt navn.

Visma slår de to selskaber Meat Digital og Trollweb - der begge er en del af Visma-koncernen - sammen til en ny forretningsenhed ved navn Visma Digital Commerce.

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

"Visma er et af Europas hurtigst voksende software-selskaber. Ved at integreres med Visma, vil vi blive en stærkere aktør på markedet. Visma Digital Commerce vil også drage nytte af Vismas kundebase og ekspertise, samtidig med at vores kunder får adgang til et bredere udvalg af tjenester," lyder det fra Lars Jensen, country manager i Danmark for Visma Digital Commerce, i meddelelsen.

Læs også: Her er vinderen: Visma E-conomic er Danmarks It-komet 2018 - har mere end 40-doblet overskuddet på fire år

Ny enhed tæller 100 nethandelseksperter

Formålet med sammenlægningen er, at efterspørgslen for nethandelsløsninger på det nordiske marked og i resten af Europa er øget kraftigt, mens kompetencerne inden for udviklingen af disse løsninger, ifølge Visma, er knappe.

Derfor samler den nye forretningsenhed omkring 100 nethandelseksperter, der skal hjælpe de selskaber, som lever af salg via digitale kanaler.

Udmeldingen om sammenlægningen af de to selskaber bliver næppe den sidste melding fra Visma om nye selskaber i 2019.

Mads Rebsdorf, administrerende direktør for Visma Software og Visma E-conomic fortalte i december til Computerworld, at han forventede, at Visma-koncernen alene i Danmark ville opkøbe to til fem selskaber i løbet af 2019.

Det kan du læse mere om her: Visma skal købe to til fem danske selskaber i 2019: Disse virksomheder kigger på selskabet på




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere