Vokseværk til Apples dyreste enheder: Større Macbook Pro og skærmopgradering på vej

Apple Macbook Pro og deres retina-skærme står overfor et omsiggribende redesign.

Den velforbundne Apple-analytiker Ming-Chi Kuo kan i denne uge fortælle om, hvad Apple har i sinde at løfte sløret for i det kommende år. Det skriver 9to5mac.

Mest iøjnefaldende bliver givetvis en helt ny Macbook Pro, som vil byde på den største skærmstørrelse siden 17”-varianten udgik tilbage i 2012.

Her rygtes skærmen til at sprede sig mellem 16 og 16,5 tommer klemt ned i et kabinet med et helt nyt ydre.

Dertil kommer en opgradering af indmaden i den nuværende serie af Macbook Pro 13, som vil kunne ekviperes med op til 32GB RAM.

Er der behov for det helt store lærred, arbejder Apple også på et 32 tommers 6K-display, lyder det.

Her regnes det med, at den lovende Micro-LED-teknologi vil være i spil, hvilket bør udstyre skærmen med OLED-teknologiens fortræffeligheder uden dennes bagsider.

2019 bliver også året, hvor Apple vil offentliggøre selskabets længe ventede Mac Pro – en maskine, som vil få en modulær opbygning.

Se også: Apple på trapperne med ny tjeneste: Vil lave en Netflix for nyheder

Flere mobile nyheder
Mens der er nyt på vej i den mere produktive del af Apples line-up, vil flere af selskabets mindste enheder også få sig en opdatering.

Apples AirPod 2 vil understøtte trådløs opladning sammen med lademåtten, Apple Airpower, som selskabet allerede nu har fremvist, men altså ikke har lanceret endnu. Ming Kuo forventer en debut til begge enheder i første halvår 2019.

Apples næste produkt-event står til at blive 25. marts, hvor en nyhedstjeneste forventes at blive offentliggjort.

Eventet rygtes også til at danne ramme for lanceringen af to nye iPads: En opdatering til henholdsvis iPad mini og iPad 9.7.

Læs også: Ugen i tech: Apples produkt-roadmap for 2019 er lækket / Smugkig på iOS 13 nyhederne / Det her bliver Teslas næste elbil


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
Microsoft klar med en række store opdateringer til Teams: Se dem demonstreret her
Senere på året kan du se frem til at par nye funktioner i Teams. Microsoft er klar til at give dig større kontrol over samarbejdet på tværs af din organisation, men har også en overhaling klar til video-chat og det klassiske whiteboard. Få overblikket her.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Her er alt hvad du skal være opmærksom på ved den Microsoft cloud-baserede suite
Microsoft Office 365 fortsætter med at blive bedre og bedre og Office 365's kommercielle indtjening alene er steget med 38% i Q4 i 2018. Dette er måske ikke så overraskende, med styrken og fleksibiliteten in mente, men mange organisationer er stadig uvidende om begrænsningerne af Office 365, specielt når det gælder backup. I dette whitepaper kigger vi nærmere på, hvorfor Litigation Hold er en rigtig dårlig idé at bruge som backup.