Vokseværk til Apples dyreste enheder: Større Macbook Pro og skærmopgradering på vej

Apple Macbook Pro og deres retina-skærme står overfor et omsiggribende redesign.

Den velforbundne Apple-analytiker Ming-Chi Kuo kan i denne uge fortælle om, hvad Apple har i sinde at løfte sløret for i det kommende år. Det skriver 9to5mac.

Mest iøjnefaldende bliver givetvis en helt ny Macbook Pro, som vil byde på den største skærmstørrelse siden 17”-varianten udgik tilbage i 2012.

Her rygtes skærmen til at sprede sig mellem 16 og 16,5 tommer klemt ned i et kabinet med et helt nyt ydre.

Dertil kommer en opgradering af indmaden i den nuværende serie af Macbook Pro 13, som vil kunne ekviperes med op til 32GB RAM.

Er der behov for det helt store lærred, arbejder Apple også på et 32 tommers 6K-display, lyder det.

Her regnes det med, at den lovende Micro-LED-teknologi vil være i spil, hvilket bør udstyre skærmen med OLED-teknologiens fortræffeligheder uden dennes bagsider.

2019 bliver også året, hvor Apple vil offentliggøre selskabets længe ventede Mac Pro – en maskine, som vil få en modulær opbygning.

Se også: Apple på trapperne med ny tjeneste: Vil lave en Netflix for nyheder

Flere mobile nyheder
Mens der er nyt på vej i den mere produktive del af Apples line-up, vil flere af selskabets mindste enheder også få sig en opdatering.

Apples AirPod 2 vil understøtte trådløs opladning sammen med lademåtten, Apple Airpower, som selskabet allerede nu har fremvist, men altså ikke har lanceret endnu. Ming Kuo forventer en debut til begge enheder i første halvår 2019.

Apples næste produkt-event står til at blive 25. marts, hvor en nyhedstjeneste forventes at blive offentliggjort.

Eventet rygtes også til at danne ramme for lanceringen af to nye iPads: En opdatering til henholdsvis iPad mini og iPad 9.7.

Læs også: Ugen i tech: Apples produkt-roadmap for 2019 er lækket / Smugkig på iOS 13 nyhederne / Det her bliver Teslas næste elbil


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
FutureLegal

FutureLegal giver dig viden og inspiration til at imødegå fremtiden for juridiske ydelser.

28. maj 2019 | Læs mere


Intelligent proces automatisering – et vigtigt værktøj til digitalisering

Med smart sammenkobling af de ‘dumme’ softwarerobotter, procestyrings-teknologi og avanceret machine learning, har du mulighed for at skabe selvlærende robotter, der er i stand til automatisk at forbedre sig. Teknologien hedder IPA - intelligent process automization. Kom og hør om anvendelsesmulighederne - og de fem teknologier, der ligger bag IPA.

28. maj 2019 | Læs mere


Microsoft Azure: Få det maksimale ud af din cloud-platform

Azure er en af de mest populære cloud-platforme, og Microsofts løsning rummer da også mange spændende muligheder og konkrete værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed. Kom godt i gang med at udnytte Azure ved at deltage på dette formiddagsseminar.

06. juni 2019 | Læs mere


Premium
OnePlus 7 Pro til test: Nu er selskabet i stand til at banke mobilverdenens giganter
Det kinesiske selskab OnePlus vil ind i det fine selskab af topproducenter med OnePlus 7 Pro. Missionen er lykkedes.
Computerworld
Google blokerer med omgående virkning for Huaweis brug af Android-licenser - se hvad det kommer til at betyde for dig
Google begrænser med omgående virkning kinesiske Huaweis brug af Android. Huawei vil ikke længere have adgang til tjenester fra Google.
CIO
CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses
Der er dømt stram governance hos Jesper Riis, CIO for verdens femtestørste transportvirksomhed. Men det er samtidig en betingelse for innovationen slår han fast. Hør mere om ledelse, performancekultur og vision hos globale DSV med de danske rødder.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.