TDC vælger Ericsson til at drive 5G-netværk:100 folk flyttes, pilottest parat til sommer og 4G opdateres

CFO Søren Dalsgaard Hansen (tv.) og CEO Martin Ferro-Thomsen, Conferize.

Danske Conferize tabte ni millioner på driften i 2018

Børsnoterede Conferize kom ud af 2018 med røde tal på bunden. Årets resultat blev minus 7,1 millioner.

Opdateret: Fejl i oprindelig artikel - omsætning i 2017 og 2018 8.800 kroner og 36.000 kroner og ikke 8,8 millioner og 36 millioner kroner. Computerworld beklager fejlen.

Børsnoterede danske Conferize, der udvikler og sælger en eventplatform, kom ud af 2018 med røde tal på bundlinjen.

Resultatet af primær drift blev minus ni millioner kroner mod minus 4,9 millioner året før.

Årets resultat efter skat blev minus 7,1 millioner mod minus 4,1 millioner kroner i 2017.

Aktiverne i 2018 lander på 40,7 millioner kroner mod 47,3 millioner kroner året før. Og egenkapitalen er efter årets underskud på 33,8 millioner mod 40,9 millioner året før.

Omsætningen er vokset beskedent fra omtrent 9.000 til 36.000 kroner.

I en pressemeddelelse skriver Conferize, at selskabet følger en strategi om at skaffe brugervækst og udbrede produkterne ved at underbyde markedet, og at det er årsagen til årets negative resultat.

Underskuddet skyldes ifølge selskabet primært udviklingen af den nyeste generation af selskabets event management software samt markedsføringsaktiviteter i løbet af 2018.

Conferize noterer også, at flere end 13.000 eventarrangører ved udgangen af 2018 har registreret sig på platformen. Det er en stigning på 16 procent i forhold til sidste kvartal. Over 30.000 events er oprettet på platformen, og Conferize tæller nu flere end 60.000 brugere. Det er en årlig vækst på mere end 60 procent.

Samtidig har Conferize også afsluttet udviklingen og lanceret produktet Conferize Tickets, hvor eventarrangører kan håndtere billetsalget til deres events og konferencer.

Derudover fortæller Conferize, at den amerikanske investeringsfond Global Emerging Markets (GEM) har forpligtet sig til at tegne nye aktier for op til 75 millioner kroner i Conferize.

"Vi er kommet rigtigt godt i mål med alle vores ambitioner for 2018. Vi har lanceret den nyeste generation af vores produkt, som markedet har taget fantastisk imod. Derudover har vi præsenteret vores billetsystem, Conferize Tickets, som for alvor skal øge vores indtjening, og vi har netop skaffet grundlaget for den nødvendige likviditet, der skal til for at sikre vores vækst," siger Martin Ferro-Thomsen, CEO i Conferize.

Han fastholder forventningerne om et positivt cash-flow i slutningen af 2021

Conferize blev stiftet i 2012 og har i dag 23 ansatte. Conferizes eventplatform bruges til at organisere dynamiske events, hvor deltagere kan interagere, dele viden og netværke før, under og efter det fysiske arrangement.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Dibs Payment Services A/S
Betalingssystemer til e-handel og detailhandel.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
En ny udbudslov kan se dagens lys i 2020: Få overblikket her
Evalueringen af den nuværende udbudslov blev sat i gang, da erhvervsminister Rasmus Jarlov udsendte et høringsbrev i demcember 2018. Lovforslaget og eventuelle ændringer forventes at ligge klar i 2020.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Sådan gør du din forretning agil uden at komplicere netværkssikkerheden
Mange virksomheder er i gang med en form for digital transformation, i forhold til hvordan produkter og services bringes til markedet og i sidste ende levere værdi til kunderne. Men digital transformation bringer også kompleksitet med sig i forhold til dem der opererer netværket. I dette white paper kigger vi nærmere på, hvordan du laver en succesfuld transformation og gør dit netværk sikkert.