Artikel top billede

Whatsapp-stifter tjente 125 milliarder på at sælge app'en til Facebook: Nu opfordrer han til at man sletter sin Facebook-konto

Medstifteren af den populære beskedtjeneste Whatsapp kommer nu med en kontroversiel opfordring. Slet Facebook. Udtalesen kommer efter, at stifteren har solgt beskedtjenesten til netop Facebook.

En af stifterne bag den populære besked-app whatsapp, Brian Acton, opfordrer nu til, at man sletter sin Facebook-konto.

Udtalelsen er kontroversiel fordi Acton var med til at sælge Whatsapp til netop Facebook i 2014 for 19 milliarder dollar, eller hvad der svarer til 125 milliarder kroner.

Det skriver Buzzfeed.

Opfordringen fra Brian Acton kommer sammen med en bredside til Facebooks forretningsmodel, som den tidligere Whatsapp direktør mildest talt ikke er begejstret for.

Desuden forsvarer medstifteren salget til Facebook, selvom han ikke er glad for den virksomhed, der købte hans selskab.

"Jeg havde 50 medarbejdere, og jeg var nødt til at tænke på dem og de penge de ville få ud af det her salg. Jeg var nødt til at tænke på vores investorer. Jeg havde ikke fuld autoritet til at sige nej, hvis jeg ville," forklarer han ifølge det amerikanske medie.

Facebook annoncerede tidligere på året, at man vil smelte Whatsapp sammen med Instagram, som virksomheden også ejer.

Ifølge Facebook vil de fortsætte under hver deres navn og ‘look & feel’ - også efter at de er blevet forbundet via den samme messaging-platform eller protokol.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere