Sådan ser det intelligente drømmekontor ud: Her kæmper 240 mennesker om 150 siddepladser - og de elsker det

I Polys kontor er det lykkedes at klemme 240 ansatte i et kontor med 150 siddepladser. Aligevel er medarbejdertilfredsheden er i den absolutte superliga.

Premium Kun for abonnenter

Det får du i artiklen

  • Se, hvordan Polys fleksible, intelligente kontor ser ud
  • Forstå, hvordan 240 mennesker kan arbejde ved 150 arbejdspladser
  • Kom med rundt, og se de intelligente løsninger i aktion
2.022
10:15 min
Ejer man et kontor i hjertet af landets største byer, har man utvivlsomt bemærket, at priserne på erhvervslokaler nærmest er fordoblede igennem de seneste 10 år.

Det resulterede i en eksplosion af alternative kontortilbud som kontorhoteller, flyverpladser, co-work spaces og endda caféer – men den mest økonomiske løsning, at stuve flere mennesker ind på stadigt mindre plads, vinder også frem – med fare for at finde stadigt flere sure miner blandt de ansatte.

Derfor lyder det som ren fantasi, når en virksomhed som Poly (tidligere kendt som Plantronics og Polycom) ved hjælp af lav- og højteknologiske midler formår at klemme op til 240 ansatte ind i et kontor med bare 150 sæder.

Bedriften bliver endnu større af, at der igennem de sidste 10 år gradvist bliver scoret højere og højere i medarbejdertilfredshed.

Computerworld har besøgt det hollandske drømmekontor. Se billederne og kom på rundtur på kontoret. Måske kan du lære noget.

Vil du gerne læse resten? Bliv abonnent

Hvad er Computerworld Premium? Se gratis artikel her

Allerede abonnent?

Prøv Premium i en måned

19,-

eksklusiv moms

Køb nu
1 måned 195,-
12 måneder 1.795,-

Vil du ringes op?

Første måned koster 19 kroner. Herefter er prisen 195 kroner pr. måned. Alle priser er eksl. moms. Med moms er prisen hhv. 23,75 kroner for første måned og herefter 243,75 kroner pr. måned samt 2.243,75 kroner for 12 måneder. Automatisk fornyelse af abonnement.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
It-fejl hos politiet kan have givet forkerte domme gennem syv år
Der er blevet opdaget en fejl i forbindelse med politiets behandling af teledata. Det kan have konsekvenser for domme, der er blevet afsagt i en syvårig periode.
Computerworld
Huawei klar med patent på sit nye mobil-styresystem i ni europæiske lande
Den kinesiske mobilproducent Huawei er nu klar til at patentere sit nye styresystem til sine telefoner i ni europæiske lande.
CIO
Beslutningsprocesser, der slår ihjel
Men de fleste af os lever i en virksomhedskultur, hvor ingen er blevet fyret for at vælge IBM - og ingen er blevet fyret for at igangsætte endnu en analyse. Og man kommer måske et stykke vej med analyse. Men man kommer i mål med handling.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.