Artikel top billede

Mikkel Hippe Brun, medstifter af Tradeshift (Foto: Andy Highland)

Tradeshift bliver alligevel i Danmark efter ændringer af ny overvågningslov: “Tvangselementet eksisterer stadigvæk, men det er fint nok i forhold til rigets sikkerhed”

Den danske milliardvirksomhed Tradeshift åndede lettet op i sidste uge, da man kunne konstatere, at regeringen havde indgået en politisk aftale om en ny lov for Center for Cybersikkerhed. For Tradeshift har tidligere truet med at forlade landet på grund af loven.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor Tradeshift alligevel ikke planlægger at forlade Danmark
  • Indblik i hvorfor medstifter at Tradeshift, Mikkel Hippe Brun, nu bakker op om lovforslaget
821
4:15 min
“Bliver dette forslag implementeret, ville vi være nødt til at flytte alle vores aktiviteter ud af DK, og det tror jeg gælder de fleste software-virksomheder med udenlandske kunder.”

Sådan lød den kontante udmelding fra den danske milliardvirksomhed Tradeshift i februar, efter at regeringen havde fremlagt et lovforslag, der skulle udvide beføjelserne til Center for Cybersikkerhed.

I sidste uge kunne regeringen så fortælle, at man havde samlet et politisk flertal bag forslaget, der dermed kan stemmes igennem i Folketinget.

Læs også: Dansk milliardvirksomhed truer med at forlade Danmark, hvis nye regler for Center for Cybersikkerhed bliver vedtaget

Dog med den ændring, at

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter