Efter måneders forsinkelse gøres NemLog-in nu klar til drift: NNIT flytter løsningen over på ny platform om få dage

Efter måneders forsinkelser er den nye NemLog-in-løsning nu ved at være klar til drift. Løsningen flyttes mandag over på ny driftsplatform.

Efter flere måneders forsinkelser er NNIT nu omsider ved at være klar med etableringen af den nye driftsplatform til NemLog-in.

Mandag flyttes NemLog-in nemlig over på den nye driftsplatform, meddeler Digitaliseringsstyrelsen i denne besked.

Overgangen betyder ifølge styrelsen, at man som bruger ‘i en periode på et par dage’ ikke vil kunne oprette nye fuldmagter og brugerrettigheder eller opdatere og slette eksisterende fuldmagter.

“Alle øvrige funktioner vil fungere normalt,” hedder det.

NNIT har haft problemer
Det er NNIT, der står for opgaven med at levere driftsplatformen.

Selskabet vandt i foråret den syv-årige driftskontrakt foran rivalerne CSC, CGI og Netic i en ordre til 175 millioner kroner.

Og da NNIT også er den nuværende leverandør, er der altså tale om en forlængelse.

Men løsningen skal altså føres over på en helt ny platform, der er gjort klar til ‘videreudvikling af den fremtidige NemLog-in-løsning,” som det hedder.

Det skulle egentlig være sket i begyndelsen af december, men overflytningen blev udskudt på grund af tekniske problemer.

Det kan du læse mere om her: Ny NemLogin-løsning bliver måneder forsinket: NNIT har tekniske problemer

NNIT var også prækvalificeret til opgaven om at levere selve NemLog-in-løsningen, men denne kæmpeordre til en kvart milliard kroner gik til rivalen Nets DanID.

Det kan du læse mere om her: Nets DanID vinder kæmpekontrakt til kvart milliard kroner: Skal levere næste NemLogin-løsning til danskerne


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Dibs Payment Services A/S
Betalingssystemer til e-handel og detailhandel.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Få succes med sourcing - hør erfaringerne fra Widex, Getinge og Amesto Group

Sourcing er en af de vigtigste strategiske discipliner i moderne it-drift. Uanset om du overvejer at in- eller outsource og hvad enten det er globalt eller lokalt, så kræver det viden og styr på aftaler og kontrakter.

21. august 2019 | Læs mere


Cybertrusler: Få styr på it-sikkerheden – aktuelle trusler, strategi og business continuity

It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed? På denne konference tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

22. august 2019 | Læs mere


Cybertrusler: Få styr på it-sikkerheden – aktuelle trusler, strategi og business continuity

It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed? På denne konference tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

27. august 2019 | Læs mere

mest debaterede artikler

Premium
Datatilsynet vil ikke forholde sig til danske skolers brug af Microsoft 365: "Det er lidt ud over det normale pensum"
Interview: Datatilsynet vil ikke komme med en klar anbefaling til, om danske skoler kan bruge udenlandske cloud-løsninger, før man har set konkrete eksempler. “Det er helt bestemt et område, der har vores bevågenhed og hele tiden bliver vurderet.”
Computerworld
Huaweis topchef: Vores nye styresystem er betydelig hurtigere end Android
Huawei er svært tilfreds med selskabets nye operativsystem, der hedder Hongmeng. Systemet er meget hurtigere end Android, lover topchefen, og Huawei vil udbrede det til en masse andre enheder.
CIO
The Digital Edge: Ørsteds CIO Michael Biermann styrker it-afdelingen: "Vi får en masse nye kollegaer med kompetencer, som vi overhovedet ikke har set før. Det er virkeligt spændende"
The Digital Edge: Et styrket fokus på it-arkitektur, agile og værktøjer som design thinking har på få år sat fart på den 780 personer store it-afdeling hos energikoncernen Ørsted. Hør hele historien om transformationen og hvad fremtiden byder direkte fra CIO Michael Biermann.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Bliv klogere: Dataprotection by the numbers - for dummies
Kvantitative metrics gør dig i stand til, at sammenligne ledigheds- og beskyttelses-alternativer objektivt, uden bias i forhold til erfaringer og fordomme eller udbyderpræference. I dette whitepaper går vi i dybden med adskillige metrics, og starter med at definere hver og en, hvorefter vi tilføjer dem til diskussionen om hvilke slags data protection, data retention og data availabilty, som du kan bruge i forskellige scenarier. Formålet er at hjælpe dig som it-professionel, som sidder med ansvaret for data protection, med at kommunikere overfor finansielle stakeholders i din organisation.