Artikel top billede

Her er Kinas næste stjernemobil: Huawei P30

Seneste lækkede detaljer om Huaweis næste toptelefon, Huawei P30, lader ikke meget tilbage til fantasien.

Rygterne fyger, her kort op til, at den kinesiske mobilproducent Huawei inviterer verdenspressen til lanceringen af sine næste toptelefoner: Huawei P30 og P30 Pro.

Her er det særligt den notoriske Evan Blass, der sætter gang i rygtemøllen ved at dele et fuldt sæt billeder af den nye toptelefon fra selskabet på Twitter.

Af billederne fremgår det, at begge telefoner vil byde på en skærm, der kryber næsten hele vejen til kanten.

En lidt større P30 Pro får dog en skærm, som rykker endnu tættere på.

Begge telefoner vil få den karakteristiske ’notch’ til et selfiekamera, her er den dog skåret, så den fylder mindst muligt.

Fingeraftryklæseren er ikke til at spotte nogen steder, hvilket indikerer, at den ligesom i Mate 20 Pro vil være skjult under selve skærmen.

Se også: Samsung lancerer lovende stjernetelefoner: Mød Galaxy S10 – i alle dennes vilde varianter

Masser af zoom

Bagsiden på P30-telefonerne vil byde på en trio af kameraer signeret af tyske Leica..

Her vil P30 Pro ifølge netmediet Mysmartprice byde på hele 10x hybrid zoom, mens P30 vil nøjes med 5x zoom.

Hvordan de tre kameramoduler vil fungere, er ikke præciseret endnu, men verserende rygter peger på, at en foldeoptik med optisk zoom kan være med til at give den ekstra zoom, uden behov for at lade kameraet stikke synderligt ud af telefonen.

Inde i motorrummet vil man finde den samme stærke octa-core processor, som i dag regerer i Mate 20 Pro.

De to telefoner vil dog adskille sig ved stikkontakten, hvor Pro-modellen rygtes til at få en kraftig 40w oplader, mens P30 får en 22,5W kviklader.

Præcis hvad den nye P30 kollektion vil byde på, vil Huawei løfte sløret for 26. marts, hvor begge telefoner vil blive offentliggjort.

Se også: Prøvekørt: Huaweis Mate 20 Pro er en tag-selv-buffet af imponerende hardware




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere