Er dit nye job inden for it-support? Find dit nye job her blandt 10 udvalgte annoncer fra it-jobbank

Er du it-supporter? Så læs med her, hvor du kan finde ti udvalgte support-stillinger, der er ledige lige netop nu.

It-support kan betyde en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver.

Ofte indebærer det et teknisk mindset, gode kompetencer indenfor it-support, en lyst og glæde ved at kommunikere og yde support i forskellige former og til forskellige mennesker.

Her er ti spændende stillinger, hvor danske virksomheder rundt i landet søger nye medarbejere.

Nordic IT Denmark søger en dedikeret supporter, Hellerup
Til vores serviceafdeling søger vi en engageret medarbejder, der er velbevandret i et Microsoft-miljø.

Vi er et team, der arbejder hårdt for at optimere virksomheders brug af it. Vi har et højt ambitionsniveau i forhold til kundetilfredshed, og derfor er vi i øjeblikket på udkig efter en dygtig supporter, der aktivt og i samarbejde med resten af supportafdelingen, skal være med til at udvikle vores serviceindsats og kundeservice.

Læs mere om jobbet her.

Netcompany søger en IT-supporter, København
Hos IT Services indgår du i et team, hvor du får 12 erfarne kolleger, der sammen med dig, supporterer både online og i direkte kontakt med brugerne i Danmark, Norge, Polen, UK og Vietnam.

Vi sikrer at du får en udfordrende hverdag med gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Du vil hurtigt skulle sætte dig ind i nye processer og nye tekniske løsninger, og da læringskurven i Netcompany generelt vil være stejl, er det altafgørende, at du er drevet af at lære nyt.

Læs mere her

Nodes søger en IT-supporter, København
Vi søger en it-supporter med sans for detaljer og stort overblik.

En person der kan hjælpe os med at sikre at vores it-systemer fungerer i det daglige, og som påtager sig ansvar for it-supportopgaver i en kompleks forretning med mange brugere på forskellige kontorer.

Læs mere om jobbet her

CA a-kasse søger en serviceminded IT-konsulent, Gentofte
CA søger en serviceminded it-konsulent til drift og support af vores it-systemer med primært fokus på vores medlemssystem Modulus og Microsoft Dynamics CRM.

Vi søger nu en dygtig, alsidig og serviceminded it-konsulent, der skal indgå i et lille og dynamisk team og være med til at sikre en høj kvalitet indenfor drift og support af CA's it-systemer.

Stillingen er placeret i CA's it-afdeling, der supporterer knap 100 medarbejdere og har en række drifts- og supportopgaver.

Læs mere her

MultiHouse A/S søger en IT-drifttekniker, Viby J
Til vores Support & Operations-afdeling søger vi en engageret medarbejder, der er velbevandret i et Microsoft-miljø.

Vi tilbyder dig at blive en del af et professionelt og ungt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer.

Du kan se frem til udfordrende og afvekslende opgaver, hvor du i høj grad selv kan sætte dit præg og bidrage.

Læs mere her

IT Forum Gruppen søger en IT-systemkonsulent/supporter, Ballerup og Aarhus
Vi søger en it-konsulent/supporter til at udføre opgaver for vores kunder. IT Forum Gruppen leverer it-løsninger til erhvervslivet og fungerer i vid udstrækning som en outsourcet it-afdeling for mange af vores kunder.

Vi leverer typisk alle it-relaterede ydelser, som kunderne efterspørger eller fungerer som rådgiver, når kunden har brug for tredjeparts-løsninger. Opgaverne løses enten remote eller on-site hos kunden.

Region Sjælland søger en IT-konsulent, Ringsted
Din vigtigste opgave er at yde førsteklasses support til regionens cirka 17.000 brugere.

Du vil indgå i et team af professionelle folk, der håndterer alle telefonopkald og sager inden for det administrative og tekniske it-område.

Stillingen kræver en bred teknisk viden sammen med en stor portion empati for andre mennesker og forståelse for deres arbejdsgange.

Det er en fordel, at du har kendskab til sygehusvæsenet indefra.

Læs hele annoncen her

Zylinc søger en support- og konsulentchef, Hellerup
Du bliver en central spiller som ansvarlig for Zylinc’s leverancer til vores partnere og teleoperatører.

Her vil du varetage den direkte dialog omkring hele leveranceprocessen samt service og support.

I rollen som supportchef/konsulentchef bliver det også dig, som er single point of contact til vores udviklingsafdeling og produktafdeling, når kundeforespørgsler bliver komplekse eller der skal dybere teknisk indsigt til.

Læs mere om jobbet her

FLC Danmark søger en IT-driftskonsulent, Aarhus
Som driftskonsulent hos FLC Danmark får du en spændende og varieret hverdag.

Du er serviceminded og meget struktureret. Du kommer udelukkende til at servicere loyale kunder (heraf er mere end 50 procent ambassadørkunder, som vi har samarbejdet med i 15-28 år).

Det falder dig helt naturligt at yde kunderne den bedst mulige service, alt imens du etablerer stærke relationer.

Læs mere om jobbet her

LIFA A/S Landinspektører søger en supportkonsulent, Odense
People Company søger for LIFA A/S en analytisk stærk supportkonsulent, der brænder for at hjælpe kunderne med forstå ”nørdede data”.

LIFA’s OIS-team har travlt og er på udkig efter en ny kollega på kontoret i Odense.

Dit fokus bliver primært at understøtte de forskellige kundesegmenter inden for kommuner og forsyningsvirksomheder.

Din fornemmeste opgave bliver at skabe gode sammenhængende kundeforløb i forbindelse med supportsager og sikre god og sikker ekspedition.

Læs mere her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder
En ny stor rapport viser, at 100% af de virksomheder i undersøgelsen, som ikke bruger EDI i dag, mener, at det vil være en fordel for deres forretning, hvis de benyttede EDI. Undersøgelsen er foretaget af Vanson Bourne på vegne af TrueCommerce, som er baseret på besvarelser fra 300 detail- og produktionsvirksomheder. Virksomheder inden for især detail og produktion oplever i dag et marked og en supply chain, som er i konstant udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til. Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv supply chain. Hent hele rapporten helt gratis her.