Artikel top billede

Stor nyhed kan være på vej til danske Apple Watch-brugere: Avanceret hjerte-funktion kan blive udrullet i denne uge

En ny avanceret funktion til Apple Watch kan meget snart blive udrullet til brugere i Danmark, skriver et amerikansk medie.

Danske ejere af et Apple Watch Series 4 kan snart få adgang til urets indbyggede EKG-sensor, der kan måle brugernes hjerterytme og fange eventuelle hjerteproblemer i opløbet.

Det skriver Apple-mediet 9to5mac.

Det amerikanske Apple-medie har i den seneste udgave af Apples styresystem iOS 12,2 fundet henvisninger, der tyder på, at funktionen meget snart vil blive udrullet til europæiske brugere.

Det vil angiveligt ske med opdateringen, WatchOS 5,2, der ventes at være klar allerede i denne uge.

Læs også: Mød det helt nye Apple Watch Series 4: Får større skærm og banebrydende ny hjertemåler

EKG var den store nyhed

Da Apple i efteråret lancerede den seneste udgave af sit smartwatch, Apple Watch Series 4, var EKG’en den mest bemærkelsesværdige nyhed.

Indtil videre har brugere uden for USA dog måtte vente forgæves på funktionen, der kræver en godkendelse af de enkelte landes sundhedsmyndigheder.

Ifølge 9to5mac tyder det dog på, at Apple nu har fået grønt lys af EU’s sundsmyndighederne. For det lader til, at funktionen med WatchOS 5,2 vil være klar til udrulning i alle EU-lande samt Island, Liechtenstein og Norge.

Når funktionen bliver udrullet, skal du, hvis du har et Apple Watch Series 4, blot placere din finger på urkronen for at få foretaget en EKG.

I videoen herunder kan du se præcis, hvordan det fungerer:

Læs også:
Her er Apples længe ventede streaming-satsning: Apple TV+ og Channels




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere