Artikel top billede

Stjernemobilen OnePlus 7 Pro er ude: Kan kendes på sit drømme-display

Den kinesiske mobilproducent OnePlus lancerer for første gang to toptelefoner ud på en gang. Topmodellen OnePlus 7 byder på en yderst lovende mobilskærm.

Den kinesiske telefonproducent har siden debuten i 2014 markeret sig ved hvert halve år at lancere en stærk mobiltelefon til en relativ skarp pris.

Med sine to nye toptelefoner, bryder selskabet med sin tradition, ved i denne ombæring at løfte sløret for to telefoner: En OnePlus 7 samt en mere ambitiøs OnePlus 7 Pro.

Mens OnePlus 7 byder på en hardware-opdatering af efterårets, sigter mobilproducent højere end nogensinde med Pro-varianten som på papiret ser ud til at matche markedets bedste smartphones.

Læs også: OnePlus på vej med overraskelse: Den vilde OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pros yderst lovende display

OnePlus 7 Pro vil markere sig ved at byde på hele 6,7 tommer quad HD+ skærm som får til at fylde hele frontpartiet. Ingen notches eller huller til hverken frontkamera, fingeraftrykslæser eller højttalere her.

Bedriften opnås ved at skjule fingeraftrykslæseren ind i displayet og ved at pakke selfiekameraet i en popup-anordning som springer op efter behov.

Det store lærred er bygget op omkring OLED-teknologi som her leverer HDR10+ farver og kontrast.

Som noget unikt udenfor dedikerede gaming-telefoner fra Razer eller Asus, sørger skærmen for at opdatere sig med 90 Hz, hvilket giver langt mere flydende indtryk end i øvrige smartphones.

Alt i alt leverer OnePlus en glimrende skærmkvalitet, som ifølge skærmspecialisterne fra Displaymate rækker til topkarakteren A+.

Masser af pixels og power

Med OnePlus 7 Pro følger et tredobbelt kamera som byder på en overflod af pixels. Hovedkameraet er på hele 48 megapixels og er parret op med en f/1,7 optik med billedstabilisering, mens det akkompagneres af et teleobjektiv med otte megapixels, 3x zoom, f/2,4 blænde og optisk stabilisering. Kamera-trekløveret afrundes af et ultra vidvinklet 16 megapixels modul med 117 graders synsfelt.

OnePlus 7 nøjes her med et enkelt 48 megapixel kamera med en sekundær optik til portrætfunktioner.

Inde i mobilen snurrer en Snapdragon 855 octa-core processor med 6, 8 eller 12GB RAM samt enten 128 eller 256 gb lager alt efter konfiguration. Softwaren ombord er Android 9.

Batteriet er på i alt 4.000 mAh og kab kvikoplades med OnePlus 'Warp Charge'.

Højere pris

I takt med at OnePlus skruer op for ambitionerne, skruer selskabet også op for priserne som i OnePlus 7 Pros tilfælde debuterer ved 5.399 kroner for en model med 6 gb RAM og 128gb lagerplads.

OnePlus 7’s startpris starter ved et lavere prisleje på 4.299 kroner, ligeledes for 6gb RAM og 128gb lagerplads.

OnePlus 7 Pro salget skydes i gang 21. maj, mens OnePlus 7 får salgsdebut 4. juni.

Se også: Huawei P30 Pro – Denne mobil slår konkurrenterne ud på teknisk knock-out




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere