Artikel top billede

Huawei forventer salgs-nedgang på smartphone-området på op til 60 procent

Huawei ruster sig til en global nedgang i salget af smartphones på op til 60 procent.

Kinesiske Huawei ruster til en nedgang i det internationale salg af smartphones på mellem 40 procent og 60 procent, lyder det fra nyhedsbureauet Bloomberg.

Nedgangen kan blive den direkte konsekvens af det amerikanske forbud mod amerikanke virksomheders samarbejde med Huawei uden særlig tilladelse.

Det kan du læse mere om her: Trump indfører totalforbud mod Huawei: Må ikke længere anvende vitale amerikanske teknologier

Ifølge Bloomberg overvejer Huawei som følge af den nuværende situation blandt andet at trække den kommende topmodel Honor 20 ud af det europæiske marked, hvis salget ikke bliver som forventet, når modellen lanceres i Europa på fredag.

Ifølge Bloomberg forventer ‘marketing-folk og salgs-ansvarlige’ hos Huawei et samlet fald i salgs-volumen på mellem 40 millioner og 60 millioner enheder i år.

Problemerne på de vestlige markeder har til gengæld for alvor fået Huawei til at rette blikket mod det hjemlige kinesiske marked.

Her vil Huawei sigte efter at komme til at sidde på halvdelen af markedet i år.

Læs også:

Huawei stormer frem: Her er verdens største smartphone-producenter lige nu - Apple åndes i nakken af endnu en kinesisk producent

Google: Huawei-forbud kan blive en kæmpe sikkerheds-trussel for USA

Store tech-firmaer forbyder ansatte at drøfte teknologi med Huawei: Kan ramme 5G-udviklingen

Er Huawei truet på livet? Her er konsekvenserne af Google-forbud og amerikansk modstand




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere