Artikel top billede

Den er helt gal med de foldbare smartphones: Både Samsung og Huawei udskyder lanceringer

De lovende foldbare enheder lader vente på sig. Både Samsung og Huawei udskyder deres respektive lanceringer.

Både Samsung og Huawei fik mobilverdenen til at måbe, da begge mobilselskaber i februar måned løftede sløret for deres første foldbare enheder.

Koncepterne bag begge telefoner var enkel, her skulle klemmes et foldbart display i tablet-størrelse ned i en mobiltelefon.

De to ledende smartphone-producenter har dog siden døjet med at fremstille enhederne og sende dem ud på markedet på tilfredsstillende vis.

Sydkoreanske Samsung var først ude med konceptet, med deres Galaxy Fold enhed med to skærme ombord, heraf en 7,3 tommers foldeskærm. Omkring lanceringstidspunktet blev det hurtigt erfaret, at der kunne gå knas i mekanismen, som resulterede i defekte skærme.

Galaxy Fold skulle oprindeligt have haft handelsstart i slutningen af april, men nu lyder det hos The Verge, at selv den udskudte lancering i juni måned er tvivlsom.

”Intet er sket siden udskydelsen i april,” siger en talsmand fra Samsung til mediet.

Forudbestillinger af mobilen er siden lanceringen blevet annulleret, mens sydkoreanske ’The Korea Herald’ peger på en debut i juli måned.

Se også: Lancering af fadæseramt Samsung-telefon svæver stadigvæk i uvished

Forsinkelser hos Huawei

Mens Samsung døjer med at får deres Fold-enhed i handlen, møder Huawei også udfordringer med at få deres konkurrerende Mate X foldetelefon ud i handlen.

Enheden, der oprindeligt skulle have en debut i løbet af sommeren, bliver ifølge The Wall Street Journal udskudt til en september-debut.

Huawei møder samtidig potentielt kæmpestore udfordringer i den verserende handelskrig mellem Kina og USA, hvor særligt Huawei er kommet i de amerikanske myndigheder og lovgiveres søgelys, hvor et delvist forbud mod selskabet er trådt i kraft i USA.

Se også: Huawei forventer salgs-nedgang på smartphone-området på op til 60 procent




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere