Artikel top billede

KMD investerer millioner i dansk sundheds-startup: Vil analysere blodprøver i hjemmet og give svar over smartphonen

KMD Venture har sammen med Preseed Ventures investeret fem millioner kroner i en dansk teknologi-startup. Det unge selskab vil gøre det nemt at foretage blodprøver derhjemme og få resultaterne direkte ind på smartphonen.

KMD har været ude og investere i en sundheds-startup, der vil gøre det nemmere at diagnosticere sygdomme via blodanalyser i hjemmet.

Sammen med Preseed Ventures har KMD investeret fem millioner kroner i Egoo.Health, der blev stiftet i 2018.

Egoo er en platform, der vil gøre det nemt og billigt at foretage analyser af biomarkører. Brugeren udfører selv analyserne på et lille medicinsk måleapparat og får efterfølgende testresultaterne direkte på deres smartphone, hvor data præsenteres og sammenlignes med patientens historiske resultater og andre relevante målepunkter, skriver KMD i en pressemeddelelse.

"Det arbejde, der allerede er foretaget hos Egoo.health, med at udvikle instrumentet og den tekniske platform, er overbevisende. Vi ser fra KMD Ventures side et betydeligt potentiale i produktet, som vi gerne vil være med til at modne og bringe til markedet", skriver Niklas Marschall, CEO i KMD Ventures.

Læs mere om KMD her: KMD vil købe flere danske og europæiske selskaber: Disse selskaber kigger virksomheden på

KMD vil som investor også være operationelt involveret i produktudviklingen. Den danske it-mastodont vil være med til at videreudvikle de bagvedliggende analyser med data, information management og analytics.

Derudover skal KMD's datterselskab, Charlie Tango, være med til at udvikle brugeroplevelsen på den digitale platform.

"En del af vores motivation for at blive en del af Egoo.health har været muligheden for at involvere os i selve udviklingsarbejdet på den digitale platform. Vi er ikke specialister i de nye sundhedsteknologier, men vi har set en god mulighed for, at vi med vores stærke digitale kompetencer kan være med til at løfte produktet yderligere", lyder det fra Niklas Marschall

Læs om KMD's seneste årsregnskab: KMD lander kæmpeunderskud: Har tabt mere end en milliard kroner på et år




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere