Artikel top billede

Sådan kommer det nye DRTV til at se ud i browser-versionen.

DR’s streaming-satsning skal udfordre Netflix – men adskiller sig fra streaming-giganten på ét afgørende punkt: Her er den store plan for det nye DRTV

Interview: Det nye DRTV har været to år undervejs, når streaming-tjenesten relanceres til efteråret. Tjenesten har gennemgået markante forandringer. Det er nødvendigt, hvis målet skal opfyldes: DRTV skal videreføre flow-tv's position som DR's hovedplatform. "Det er pludseligt nogle globale megaspillere, som vi kæmper med," lyder det. Se hele planen her.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indblik i de store planer for DRTV og se statistikkerne for danskernes brugeradfærd på tjenesten
  • Bliv klogere på apparatet bag Danmarks nye streaming-tjeneste
  • Indsigt i DRTV's nye sourcing-strategi
  • Find ud af hvordan danskernes streaming-forbrug har ændret sig over de senere samt, hvordan danskernes flow-tv-vaner har udviklet sig over de seneste 20 år
  • Tjek ambitionerne for det nye DRTV og find ud hvor tjenesten skal sammenlignes med Netflix, og hvor den adskiller sig fra Netflix
2.207
11:15 min
På fem uger henover sommerferien havde danskerne muligheden for at teste DR's splinternye version af streaming-tjenesten DRTV, der lanceres endeligt til efteråret.

DR har endnu ikke ville sætte en fast dato på, hvornår den store lancering finder sted, men ambitionerne for den næste generation af streaming-tjenesten, der har været to år undervejs, ligger fast.

Danskernes brug af flow-tv er stødt faldende, og derfor skal de danske mediebrugere konverteres til i højere grad at bruge DRTV, så streaming-tjenestens antal af brugere tilsvarende vil vokse stødt år for år.

Samtidig skal tjenestens brugervenlighed leve op til de standarder, streaming-giganten Netflix har sat.

Det fortæller DR's CIO, Mikkel Müller, til Computerworld, da han gennemgår den store plan for DR's nye streaming-satsning.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter