Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: Seks ud af 10 virksomheder hacket de seneste tre år / YouSee opsiger tv-aftale med Discovery / Nyt partnerskab baner vejen for ny udvikling af dansk legal tech / Also Group får ny nordisk ledelse

Seks ud af 10 virksomheder hacket de seneste tre år / YouSee opsiger tv-aftale med Discovery / Nyt partnerskab baner vejen for ny udvikling af dansk legal tech / Also Group får ny nordisk ledelse

God morgen og velkommen til Computerworlds morgen-briefing. Jeres nyhedsbestyrer her fra morgenstunden er Niels de Boissezon.

Seks ud af 10 virksomheder hacket de seneste tre år

En opgørelse fra Bitdefender viser, at seks ud af 10 virksomheder har oplevet databrud igennem de seneste tre år. Det fremgår af en global undersøgelse som it-sikkerhedsselskabet kalder ’Hacked Off!”.

Undersøgelsen tæller erfaringer fra over 6.000 infosec-professionelle fra i Storbritannien, USA, Australien, New Zealand, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien.

Blandt de adspurgte mener over en tredjedel (36 procent) at det er sandsynligt, at deres organisation er udsat for angreb uden at vide det. 58 procent er samtidig bekymrede for, hvorvidt deres organisation er klar til at håndtere et angreb.

Den samlede rapport kan hentes her.

YouSee opsiger tv-aftale med Discovery

Tv- og kabelselskabet YouSee melder denne uge ud, at det vil opsige sin aftale med Discovery Networks, skriver Børsen.

Det betyder, at samtlige Discovery-kanaler udgår fra YouSees tv-pakker ved årsskiftet. Det betyder et farvel til blandt andet Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9 samt Eurosport 1 og 2.

Det betyder samtidigt, at visse landsholdskampe samt 3F Superligaen ryger ud af YouSee pakke-tilbud.

Nyt partnerskab baner vejen for ny udvikling af dansk legal tech

Foreningen Nordic Legal Tech, der styrker samspillet mellem den juridiske branche og aktører indenfor legal tech, optager it-virksomheden Schultz for sammen at bane vej for ny udvikling af legal tech i Danmark.

”Schultz har en unik viden og erfaring i krydsfeltet mellem lovgivning og teknologisk udvikling, og det kommer til at skabe stor værdi for vores medlemmer på tværs af Norden,” siger CEO i Nordic Legal Tech Nicholas Hawtin.

Målsætningen er blandt andet at gøre op med rutiner, der låser kunder fast hos en leverandørs platform.

Nordic Legal Techs samler i dag de væsentligste aktører i den danske juridiske branche og legal tech. Schultz træder ind i foreningen som founding member.

Also Group får ny nordisk ledelse

Den schweiziske it-leverandør Also Group får ny nordisk ledelse i Espen Zachariassen, tidligere landechef i Norge, som overtagen styringen for forretningen i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

”Jeg ser frem til at arbejde tættere sammen med Esben. Med hans mange års erfaring, hans ekspertise og hans entusiasme vil han understøtte vores kunder bedst muligt og bidrage til vigtige vækstimpulser for vores forretning,” siger Gustavo Möller-Hergt, administrerende direktør hos Also Holding AG.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere