Artikel top billede

Foto: Christoffer Lund-Hansen

Tidligere Edlund-boss udvikler PFA's nye it-strategi sammen med tre direktører og 50 medarbejdere: "Jeg har aldrig oplevet, at alle har været så involveret hele vejen rundt"

Interview: Sammen med omkring 50 medarbejdere og tre meddirektører udvikler PFA Pension-CIO Morten Bruun Steiner pensionsselskabets nye it-strategi. Den skal bygge videre på de sten, som CIO-forgængeren Kristian Hjort-Madsen allerede har lagt. "Målet er at gøre it-strategien så konkret som mulig. It-strategien består af 40 til 50 specifikke initiativer, som konkret skal eksekveres over en femårig periode," lyder det.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indblik i arbejdet med udviklingen af PFA Pensions nye it-strategi
  • Indsigt i PFA Pensions kommende it-strategi
  • Læs hvorfor Morten Bruun Steiner godt kendte til PFA Pension it-projekt, før han tog jobbet
  • Se hvorfor Morten Bruun Steiner og Edlund gik hver til sit, før han blev ansat af PFA Pension
  • Find ud af hvordan Morten Bruun Steiner skal bygge videre på Kristian Hjort-Madsens it-projekt hos PFA Pension
1.205
6:15 min
I begyndelsen af 2020 løfter den danske forsikring- og pensionskæmpe PFA Pension sløret for en ny syv-benet fremtidsstrategi for de næste fem år.

Til januar, når strategien sandsynligvis præsenteres, har Morten Bruun Steiner siddet et år i CIO-stolen hos PFA Pension.

Det år har han blandt andet brugt på at udvikle selskabets fremtidige it-strategi, der udgør et af de syv ben i PFA Pensions overordnede strategi frem mod 2025.

Morten Bruun Steiner har aldrig oplevet at udvikle en ny strategi, hvor så mange personer har været aktivt involveret i arbejdet.

Det fortæller han til Computerworld.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter