Artikel top billede

Streaming: Disneys nye streamingtjeneste udsat for hacking

Flere af de nye brugere oplevede, at de blev logget ud af deres konto og derefter mistede adgangen helt.

Disneys nye streamingtjeneste Disney+ blev 12. november søsat i USA, Canada og Holland.

Dermed blev streaminghungrende brugere i november velsignet med hele to nye streamingtjenester fra nogle af verdens største mediegiganter. 1. november lancerede Apple nemlig tjenesten AppleTV+.

Allerede dagen efter lanceringen annoncerede Disney, at 10 mio. brugere havde tilmeldt sig tjenesten, enten i en gratis prøveperiode eller som betalende kunder.

Disney+ fik dog en noget blandet start.

Flere af de nye brugere oplevede, at de blev logget ud af deres konto og derefter mistede adgangen helt. Tech-mediet ZDNet afslørede kort tid efter, at flere tusind af de nye konti var blevet hacket og nu var til salg på forskellige hacking-fora for helt ned til $3 – halvdelen af prisen for et månedsabonnement.

Tyveriet af de mange konti samt et væld af andre tekniske børnesygdomme resulterede i et sandt stormløb på Disney+’s kundeservice. Disney afviste dog, at der skulle være tale om en decideret sikkerhedsbrist i tjenesten.

Disney har annonceret, at Disney+ vil blive lanceret i England, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien 31. marts 2020. Det er ikke blevet afsløret, hvornår danskerne vil få adgang. Filmz.dk beretter dog, at flere titler allerede nu findes med danske undertekster eller danske stemmer.

Disney+ byder på de mest kendte film- og serietitler fra Disneys bagkatalog samt fra de øvrige Disney-franchises Marvel, Pixar og National Geographic. I alt ligger omkring 500 film samt over 7.500 serieafsnit klar til fri afbenyttelse for tjenestens abonnenter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere