Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: André Rogaczewski står til at blive en af landets tungeste / Nick Hækkerup i åbent samråd om teledata-sagen / ESL-foreningen runder 30 år

André Rogaczewski står til at blive en af landets tungeste. Nick Hækkerup i åbent samråd om teledata-sagen. ESL-foreningen runder 30 år. Ballade om tele-kæmpefusion fortsætter.

Godmorgen og velkommen til torsdagens udgave af Computerworlds morgen-briefing, der i dag er sammensat af Dan Jensen.

André Rogaczewski står til at blive en af landets tungeste

Netcompanys topchef, André Rogaczewski, vil inden for nogle få år lande nogle af de tungeste bestyrelsesposter i Danmark, vurderer headhunter Ole D. Ingvardsen fra Ingvardsen Partners i Børsen.

Headhunteren peger i avisen på, at André Rogaczewski har bevist, at han kan få virksomheder til at vokse. Og så kommer han med en ‘særdeles eftertragtet digital baggrund,’ mener headhunteren.

“Hans bestyrelsesfundament er bredt i øjeblikket. Derfor vil vi se, at han kommer til at luge ud og koncentrere sin eksterne indsats,” siger han til avisen.

Nick Hækkerup i åbent samråd om teledata-sagen

Justitsminister Nick Hækkeriup (S) skal om nogle timer i åbent samråd om sagen om de mangelfulde teledata fra politiet, som er blevet anvendt i danske retssager.

Her skal han overfor Folketingets retsudvalg blandt andet forklare, hvornår han mener, at offentligheden burde have været orienteret om de mangelfulde data.

Samrådet er en fortsættelse af et tidligere samråd, der fandt sted 28. november i fjor om samme emne.

Samrådet begynder klokken 10:15 og transmitteres direkte på internettet.

Hvis du vil følge med, kan du finde transmissionen her.

ESL-foreningen runder 30 år

Den danske it-sikkerhedssammenslutning ESL Foreningen er Danmarks måske ældste af slagsen.

Foreningen markerer nu, at den har rundet de 30 år, og det markeres med en reception i morgen fredag hos IDA på Kalvebod Brygge i København.

ESL - ‘Foreningen af Examinerede IT-sikkerhedsledere’ - blev stiftet i december 1999 og står bag en række kurser og uddannelser med fokus på it-sikkerhed. Det sker i samarbejde med Ezenta.

Ballade om tele-kæmpefusion fortsætter

Balladen om kæmpefusionen mellem de to amerikanske telegiganter T-Mobile US og Sprint Corp fortsætter.

En række amerikanske stater - der tæller New York og Californien - har sagsøgt selskaberne i et forsøg på at stoppe fusionen, og de argumenterede onsdag i retten for, at en fusion vil føre til højere priser for forbrugerne.

Det afviser de to teleselskaber. De bedyrer, at en fusion netop vil gøre dem i stand til at udfordre de to dominerende teleudbydere, Verizon og AT&T på priserne.

De to selskaber har arbejdet med ideen om at fusionere i mere end 10 år.




IT-JOB

InCommodities A/S

Senior Portfolio Manager

Boyum IT Solutions A/S

.NET Engineer with DevOps experience

JP/Politikens Hus

Netværksadministrator

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere