Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC Erhverv har oprettet 100.000 VPN-forbindelser i de seneste uger

100.000. Så mange VPN-forbindelser har TDC Erhverv oprettet til kunderne i de seneste uger. "Medarbejderne har leveret en ekstraordinær indsats, og vi har lagt både weekender, aftener og nætter i det her," lyder det.

TDC Erhverv har haft travlt i de seneste uger.

Grundet coronakrisen skal størstedelen af alle danskere arbejde hjemmefra, og det har sat tryk på kedlerne hos selskabet.

Selskabet, der har ansvaret for over 50.000 virksomhedskunder, har derfor skullet etablere nye hjemmearbejdsløsninger til kunderne, mens TDC Erhvervs 1.000 ansatte selv også skulle arbejde hjemmefra.

Nu er boet gjort op, og TDC Erhverv har oprettet omkring 100.000 nye VPN-forbindelser i de seneste uger.

Det skriver Børsen.

"Medarbejderne har leveret en ekstraordinær indsats, og vi har lagt både weekender, aftener og nætter i det her," siger direktør for TDC Erhverv, John Henriksen, til avisen.

Dermed følger efterspørgslen hos TDC Erhverv den tendens, som NNIT-topchef Per Kogut tidligere har fortalt Computerworld om som følge af coronakrisen.

NNIT's medarbejdere har også måttet arbejde i flere weekender i træk for at få kundernes hjemmearbejdsløsninger op at køre.

"Ingen af vores store kunder har haft 8.000 til 10.000 hjemmearbejdende før, så de sidste to til tre weekender har der været ekstremt travlt med at installere det, men nu er vi ved at være igennem," sagde Per Kogut til Computerworld for nyligt.

Det kan du læse mere om her: Sådan håndterer NNIT vild efterspørgsel: "Når Novo Nordisk sender over 10.000 mennesker hjem i Danmark, så giver det ekstra arbejde"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere