Artikel top billede

Bog: Drop mødebøvl og opslidende magtkampe på kontoret

I Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business argumenterer forfatteren for, at der er meget glæde, frihed og talrige fordele at finde ved at lægge den professionelle indsats i en enkeltmandsvirksomhed.

Der er mange fordele ved at arbejde i en stor virksomhed, men også en del mindre charmerende elementer. Herunder faste kontortider, endeløse møder, magtkampe, corporate bullshit og cc-mailkæder – samt de obligatoriske skilte på toilettet om, at man altså skal huske at bruge børsten.

Livet som selvstændig giver mere frihed og andre muligheder, men indebærer naturligvis også sine udfordringer.

Det er emnet for Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business.

Forfatteren, Paul Jarvis, trækker på årelang erfaring som selvstændig med klienter i den helt tunge vægtklasse.

Han argumenterer for, at en helt lille virksomhed uden mål om vækst i form af store kontorer og flere ansatte af en lang række årsager kan være et attråværdigt mål i sig selv.

Han advarer samtidig mod at bruge alt for mange kræfter og midler på at investere i kostbare hjemmesider, PR og andre traditionelle profileringsmetoder.

Derimod vil det, mener Jarvis, ofte bedre kunne svare sig at satse hårdt på at yde sublim kundeservice.

Det giver grundlag for at bygge sin virksomhed på god networking og på at lade glade kunder anbefale éns tjenester og ekspertise til andre.

Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business får ros for at være motiverende og for at give en masse gode tips til nuværende eller kommende selvstændige.

Til gengæld har forfatteren undertiden en tendens til at underspille risikoen ved at vinke farvel til chef, morgenmøder og kontorkaffe.

Træk eventuelt en gratis previewudgave på Amazon først, hvis du lige vil tage et kig, inden du bestiller bogen fysisk eller ned på e-bogslæseren.

Titel: Company of One: Why Staying Small Is the Next Big Thing for Business. Forfatter: Paul Jarvis.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere