Artikel top billede

(Foto: Flickr.com)

Google-tjenester ramt af problemer verden over

Gmail-brugere over hele verden oplever lige nu problemer med mail og andre af Googles tjenester.

OPDATERET: Klokken 13.10 skriver Google, at Gmail og alle de øvrige Google-tjenester, som har været ramt af problemer, nu fungerer som de skal. En status kan findes her: https://www.google.com/appsstatus#hl=en&v=status

Googles populære og sædvanligvis ret stabile tjenester er lige nu ramt af problemer verden over.

Det er blandt andet problemer med at sende mails fra Gmail, skriver Google i en service-update, som senest blev opdateret 10.38 her til formiddag.

Der er også problemer med at lagre filer i Google Drive og med at optage i Google Meet.

Desuden er der vanskeligheder med upload af CSV-filer i Google Admin Console og med at sende beskeder i Google Chat. Der er derudover problemer med at oprette nye sider på sites samt problemer i Google Keep samt med voice mail.

Det er dog ikke alle brugere, der er ramt. Denne skribent har for eksempel ingen aktuelle problemer med at sende og modtage mails i Gmail.

Google lover i sin service-update fra 10.38 en ny melding klokken 11.38 med besked om, hvornår problemerne bliver løst.

OPDATERET: Klokken 11.40 skriver Google, at Gmail nu fungerer for nogle brugere, og at en løsning for alle Gmail-brugere kommer i den nærmeste fremtid - dog med det forbehold, at det er et estimat.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere