Artikel top billede

Nu er det officielt: Microsoft sætter pris og leveringsdato på sin nye Xbox-kollektion

To nye Xbox-spillekonsoller er på vej fra Microsoft og deres respektiver prisskilte er nu offentliggjorte.

Det er ikke sikkert, at det var Microsoft hensigt at kommunikere nyheder om sin næste generation af spillekonsoller allerede nu, men efter et massivt læk forrige uge, er tech-giganten nu ude med nøgleinformationer om de næste Xbox-konsollers lanceringsplaner.

På sin hjemmeside meddeler Microsoft, at der er to måneder til, at to nye spillekonsoller slippes ud i handlen 10. november.

Forsalget vil dog begynde allerede 22. september.

To modeller kommer i spil: Den stærke Xbox Series X og den kompakte Xbox Series S.

Priserne lyder på henholdsvis 499 og 299 amerikanske dollar, hvilket omsat til danske kroner svarer til 3.140 og 1.880 kroner. Medregnes eventuelle afgifter som told og moms bliver de vejledende priser givetvis på omkring 3.999 og 2.499 kroner.

Dertil udvides Xbox All Access tjenesten, som giver adgang til selskabets konsol samt et udvalg af spil igennem ’Xbox Game Pass Ultimate’ tjenesten til priser på 24,99 eller 34,99 dollar per måned i to år. Det svarer til 157 og 220 kroner per måned.

To størrelser

Xbox Series S og X vil fysisk adskille sig på størrelse og udseendet ved at S-serien fylder 40 procent mindre end sin stærkere storebror. Det giver Xbox Series X plads til at byde på et 4K UHD Blu-ray drev.

Begge vil byde på otte-kernede AMD-processorer indenbords, men der vil være markante forskelle på den medfølgende grafiske chip i Series X, som vil levere 12,15 teraflops ydelse mod omkring fire i Series S.

Samtidig vil Series X byde på mere ram for blandt andet at understøtte 4K opløsninger ved 60 fps, mod 1440p i Series S.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere