Artikel top billede

Torben Poulsen, direktør i Norlys Tele tv. og Christian Morgan, Strategidirektør Nuuday, i midten har skrevet under på aftalen, der sikrer Nuuday adgang til den resterende del af Norlys´s fibernet. Th.Henrik Møller Nielsen, direktør OpenNet (Foto: Pr-foto)

TDC indgår stor fiber-aftale med Norlys: Nuuday får adgang til 670.000 husstande

Med en ny aftale kan TDC-selskabet Nuuday nu tilbyde sine produkter på hele Norlys fibernet, der er landets største. Derved får Nuuday adgang til samlet set 670.000 hustande og virksomheder.

En ny aftale er netop underskrevet af Norlys og TDC-selskabet Nuuday.

Aftalen giver Nuuday adgang til hele Norlys' fibernet, der er Danmarks største, fra næste år.

Det skriver Nuuday i en pressemeddelelse.

Nuuday havde i forvejen adgang til dele af Norlys' fibernet, men med den nye aftale øges adgangen til yderligere 320.000 private husstande og virksomheder i Syddanmark og Nordjylland.

Derved kan Nuuday-selskaber såsom Hiper, Yousee og TDC Erhverv tilbyde sine produkter til samlet 670.000 husstande på Norlys' infrastruktur.

"Vores overordnede strategi er, at vi skal levere den bedste hastighed til flest mulige danskere, og for husstande og virksomheder med adgang til Norlys fibernet er der noget at glæde sig til, når vi om lidt er klar med lynhurtigt bredbånd fra Hiper og TDC Erhverv og tv- og bredbåndprodukter fra Yousee," siger strategidirektør i Nuuday, Christian Morgan, i meddelelsen.

Norlys blev en realitet tilbage i 2019, hvor Eniig og SE fusionerede. Derved blen Danmarks største fibernet skabt.

"Vi har etableret fibernet i et område, som arealmæssigt dækker knap 40 procent af Danmark, og det har hele tiden været vores mål at åbne fibernettet for alle interesserede. Vores fibernet udvider sig hastigt med 50.000 nye adresser alene i 2020, og med planer om endnu større vækst i årene fremover," siger Torben Poulsen, direktør i Norlys Tele.

Forventningen er, at Hiper som det første Nuuday-selskab kan tilbyde sine produkter på hele Norlys’ net i begyndelsen af 2021, fremgår det.

Senere på året ventes det også at produkterne fra Yousee og TDC Erhverv bliver tilgængelige.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere