Artikel top billede

SimCorp har landet syv kontrakter med 80 procent af medarbejderne sendt hjem: "Vi vil gerne have tre mere, inden året er omme"

Interview: Den danske it-virksomhed SimCorp har landet fire nye kontrakter, mens 80 procent af selskabets medarbejdere har siddet hjemme. "Det tager bare længere tid, hvis man er vant til at mødes fysisk," vurderer topchef Klaus Holse, efter SimCorps omsætning er faldet med 14 procent.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se Klaus Holses kommentarer til det seneste regnskab
  • Læs hvorfor Klaus Holse har sendt 80 procent af sine medarbejdere hjem
  • Hvad det betyder for SimCorp at medarbejderne ikke har mulighed for at mødes fysisk med kunderne
1.160
6 min
Omsætningen for den danske it-gigant SimCorp er faldet med 14 procent i de seneste tre måneder sammenlignet med samme periode i 2019.

Alligevel er administrerende direktør, Klaus Holse, godt tilfreds med det resultat, som SimCorp torsdag kan præsentere.

"Jeg synes, vi har haft et okay kvartal og et godt kvartal på ordreindgangen. Det, at vi har kunne få fire nye kunder i butikken i tredje kvartal, synes jeg, er rigtig fint. At vi så kunne indlede fjerde kvartal med tre mere er endnu bedre. Det er syv nye kunder på fire måneder," siger Klaus Holse til Computerworld.

Optimismen skyldes i særlig grad, at SimCorp er lykkedes med at lande de nye kontrakter, mens coronakrisen har sat en stopper for selskabets almindelige arbejdsgange, forklarer Klaus Holse.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter