Artikel top billede

Afgørende skærmteknologi på vej: De her laptop-skærme skal du holde øje med

Du bør holde øje med de nye skærme til bærbare, som Samsung nu bringer til markedet. De forener det bedste af to verdener.

Når der skal vælges laptop, skal der vælges mellem to spor. Enten vælger man en bærbar maskine med en høj frekvensrate, som brillerer i spil, eller også går man efter de opulente farver og gode dynamik, som OLED-ekviperede maskiner kan tilbyde.

Men det er enten eller, hvilket får blandt andre producenter som Razer til at tilbyde sin über-maskiner som Blade 15 i både 360Hz eller i OLED varianter på bare 60Hz.

Det er enten eller.

Netop det dilemma synes at være løst af OLED-specialisterne fra sydkoreanske Samsung, som denne uge meddeler, at de er klar med en ny 90Hz paneltype, baseret på OLED-teknologi, oplyser Samsung.

Masseproduktionen er i fuld sving hos den sydkoreanske tech-gigant, som forventer at de første bærbare med de nye skærme ryger i handlen fra marts måned.

De første 90Hz paneler kommer i 14 tommers format – en størrelse der er populær i lette og slanke maskiner.

Også et boost til gamere

Gaming-entusiaster kunne rynke på næsen af de blot 90 Hz, når 120, 144 Hz og mere har været standard i gaming-bærbare længe – Samsung peger i midlertidigt på, at den underliggende OLED teknik tillader ti gange kortere responstider, der bringer de nye panelers respons på niveau med nuværende 120Hz paneler.

En eventuel bevægelsessløring skulle, igen ifølge Samsung egne tal, være på 0,9 millimeter på de nye paneler mod omkring en millimeter på et 120 Hz panel.

Læs også: Vinterens bedste laptops: Her er Computerworlds favoritter i alle prislag og genrer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere