Artikel top billede

Danmarks bedste CIO havde ét krav til ny topstilling: Derfor afviste han flere internationale topjobs - og sagde ja til Fiskars

Interview: Der har ikke manglet jobtilbud for vinderen af Årets CIO 2020, Peter Cabello Holmberg, der tidligere på året forlod Pandora efter hans stilling blev nedlagt. Han var dog ikke i tvivl om, at den finske produktionsgigant var den rigtige virksomhed for ham.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs hvorfor Danmarks bedste CIO skifter til finske Fiskars
  • Hvordan jobsøgningen er gået for Peter Capello Holmberg
  • Hvilke krav vinderen af Årets CIO har haft til sit nye job
933
4:45 min
Det var ikke nogen svær beslutning for Peter Cabello Holmberg at takke ja til sit nye job som CDO hos den finske produktionsgigant Fiskars.

I januar meddelte Peter Cabello Holmberg, at han stoppede som CIO for smykkegiganten Pandora ved udgangen af februar, og har derfor været på udkig efter nyt job.

Valget faldt på finske Fiskars, hvor han begynder sin første arbejdsdag i midten af marts.

Et tilbud han fik, efter topchefen i Fiskars, Nathalie Ahlström, henvendte sig direkte til ham, fortæller Peter Cabello Holmberg til Computerworld.

"Jeg var selv med til at definere jobbet sammen med CEO'en og bestyrelsesformanden. Ambitionerne var på plads, og derfor var det ret nemt at sige ja til," siger han.

[b]Læs også: Danmarks bedste CIO, Peter Cabello, klar med nyt job efter exit fra Pandora: Bliver CDO i global kæmpe[/b]

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter