Artikel top billede

Columbus nye CEO tiltræder om en måned

Columbus' nye koncernchef, Søren Krogh Knudsen, tiltræder stillingen om præcis en måned.

Om en måned overtager Søren Krogh Knudsen styringen i Columbus.

Han tiltræder som ny koncernchef 7. juni, har selskabet netop meddelt i en børsmeddelelse.

Søren Krogh Knudsen blev udpeget som ny CEO i det børsnoterede it-selskab i april, men indtil nu har det været uvist, hvornår han ville tiltræde.

Læs også: Derfor er Søren Krogh Knuden den rette mand til opgaven som ny CEO for Columbus.

Han skulle nemlig afslutte sin ansættelse hos PA Consulting Group, hvor han har været 13 år, blandt andet som global direktør for it-transformation og landechef i Sverige.

Columbus-formanden Ib Kunøe, der har været med til at finde og udpege den nye direktør, ser nu frem til hans tiltræden.

"Søren Krogh Knudsen er en erfaren international leder inden for management konsulentbranchen med en meget stærk track record inden for transformationarbejde og i at drive profitabel vækst," siger Ib Kunøe i meddelelsen, der fortsætter:

"Han er kendt for at kombinere stærke kommercielle legitimationsoplysninger, ledelsesrådgivning og en engagerende, motiverende lederstil. Jeg ser meget frem til at arbejde med Søren."

Når Søren Krogh Knudsen sætter sig i chefstolen for det store, danske selskab, skal han stå i spidsen for den nye strategi, Focus23, som skal omdanne Columbus til at agere i højere grad som konsulenthus.

Han afløser Columbus' CFO, Hans Henrik Thrane, der har fungeret som konstitueret CEO siden, at Thomas Honoré, som blev fyret 27. august 2020.

Det kan du læse mere om her: Thomas Honoré færdig som topchef i Columbus: Stopper med omgående virkning




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere