Artikel top billede

Cybersikkerhedsprofessoren har ét ønske til sit arbejdsliv - I over 20 år er det lykkedes: "Dér besluttede jeg mig for, at den afhængighed ville jeg forsøge at undgå"

Der er én ting, som professor i cybersikkerhed Jens Myrup Pedersen ikke vil have skal overtage sit arbejdsliv. I mere end 20 år er det lykkedes ham at holde fast i sin beslutning, som han tog allerede før, han begyndte sin karriere i it-verdenen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvad det er, der har givet Jens Myrup Pedersen plads til at vælge sin store passion til.
517
2:45 min
Jens Myrup Pedersen er den eneste person i landet, der nogensinde har kunne kalde sig for professor i cybersikkerhed - og stadig kan.

Foruden arbejdet på Aalborg Universitet sidder han også med i flere bestyrelser - blandt andet hos Center for Cyberkompetencer. Derudover er han også landstræner for Danmarks cybersikkerhedslandshold.

Jens Myrups Pedersens har mange hatte på. Han er anerkendt af sine kolleger, og kendt som en mand med stor passion for sit arbejde.

Og det kommer ikke af ingenting. For allerede i sine unge år, besluttede cybersikkerhedsprofessoren sig for at skabe luft til at kunne vælge sin passion frit.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Om få måneder lægger Microsoft det klassiske Teams i graven

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske myndigheder skal slippe alt, hvad de har i hænderne og patche nu: Hackere udnytter alvorlige sårbarheder i Ciscos firewalls

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sådan vil Niras anvende medarbejder-data og AI til løn-regulering og stress-håndtering

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

BEC varsler prisstigninger for sine kunder: Medarbejderne skal have mere i løn

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Atea starter året katastrofalt: Salget falder med en halv milliard - overskud er vendt til underskud