Artikel top billede

Medarbejderne hos TDC Net er vilde med hjemmearbejde: Nu får 2.500 ansatte fem ugentlige hjemmearbejdsdage

En intern undersøgelse viste, at medarbejdere hos TDC Net har været vilde med hjemmearbejde under corona, og derfor har selskabet nu indført mulighed for hjemmearbejde alle arbejdsugens fem dage, hvis de ønsker det.

De ansatte hos det danske infrastrukturselskab TDC Net har været så begejstrede for hjemmearbejde under coronapandemien, at selskabet nu giver de ansatte mulighed for at arbejde hjemmefra alle ugens fem dage, hvis de ønsker det

Det skriver erhvervsmediet Finans.

TDC.Net, der blandt andet udruller fibernet til danskerne, er med 2.500 ansatte en af Danmarks helt store it- og televirksomheder.

Ifølge Finans viste en intern måling blandt medarbejdere tidligere på året, at de var så glade for hjemmearbejde, at det nu bliver gjort til en permanent mulighed.

”Vi har lavet mulighed for, at man kan lave en hjemmearbejdsaftale med sin leder, og man kan selv fastsætte, om det er én dag om ugen, to dage om ugen eller hele ugen, man arbejder hjemme. Der er fuld fleksibilitet, i forhold til hvad der passer til arbejdsfunktionen,” siger Pernille Lund Stæhr, hr-udviklingschef i TDC Net, til TDC Net.

Tal fra Danmarks Statistik viser ifølge Finans, at knap 500.000 privatansatte danskere arbejdede hjemmefra under covid-19-pandemien, hvilket er syv gange flere end normalt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende nye releases med flere års mellemrum
Microsoft skrotter sin hidtidige hastige udrulningsplan for Windows Server. Fra og med lanceringen af Windows Server 2022 vil Microsoft udsende nye releases hvert andet eller tredje år.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.