Artikel top billede

Kilde: blueorgin.com

I dag skriver Jeff Bezos historie - se hans raketopsendelse live her

I dag skriver Jeff Bezos historie, når han om få timer skyder sig selv og sit følge 100 kilometer ud i rummet i en rumkapsel - uden en eneste uddannet astronaut om bord.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs alt om Jeff Bezos' tur i det ydre rum.
689
3:30 min
I dag - tirsdag - er Amazon-stifteren, rumfartsselskabs-ejeren og mangemilliardæren endelig klar til at stige om bord i sin New Shepard-rumpaksel og med sit selskab Blue Orgin skyde sig selv og tre andre rumturister ud i rummet.

Det er en historisk begivenhed, når både den ældste (82 år) og den yngste person (18 år) i verdenshistorien sammen med Bezos og hans bror letter fra jorden overflade, skyder sig gennem atmosfæren og begiver sig ud på en 11-minutters rumrejse i det ydre rum.

Besætningen skal 100 kilometer over jordens overflade i hvad eksperterne kalder verdens første "ikke-piloterede" rumflyvning med et civilt mandskab.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende nye releases med flere års mellemrum

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Netcompany havde brugt flere måneder på at overtage digital tinglysning fra DXC: Nu er al arbejde indstillet og regningen står hen i det uvisse

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk e-sportsplatform får plads i det eftertragtede Y Combinator: "Vores første mål er at nå en årlig omsætning på 100 millioner dollar"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

SAP og IBM udvider samarbejde med cloud til finansielle institutioner


Premium
Microsoft drosler ned for lancerings-tempoet for Windows Server: Vil fremover udsende nye releases med flere års mellemrum
Microsoft skrotter sin hidtidige hastige udrulningsplan for Windows Server. Fra og med lanceringen af Windows Server 2022 vil Microsoft udsende nye releases hvert andet eller tredje år.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.