Artikel top billede

Ud over at bygge biler som Fisker Emotion i USA, vil Foxconn også til samle elbiler i Thailand.

Apple-leverandør vil samle sine første 50.000 elbiler i 2023

Den taiwanske elektronik-producent Foxconns skal til at fremstille tusindvis af elbiler til en dansk producent ny fabrik i Thailand.

Sen kæmpemæssige elektronik-producent Foxconn, der i dag fremstiller blandt andet Apples iPhones i Taiwan, skal til at udvide aktiviteterne med en dedikeret fabrik til elbiler.

Selskabet er sammen med den thailandske partner PTT PlC blevet enige om at opføre en fabrik i Thailand, der skal fremstille elbiler inden udgangen af 2023.

Målsætningen er at fremstille 50.000 enheder det første år for at udvide kapaciteten til 150.000 biler årligt frem til 2030, skriver Yahoo News.
Elbiler med dansk islæt

Mens fabrikken officielt gør iPhone-producenten til elbilsproducent er elektronikkæmpen planer ikke afgrænsede til den ene fabrik.

Tidligere på året lød det, at Foxconn i partnerskab med elbilsfirmaet Fisker, stiftet af danske Henrik Fisker, ville til at fremstille 250.000 elbiler på amerikansk jord i 2023.

Ifølge den nuværende aftale vil Foxconn ikke blot samle bilerne som underleverandør, men vil spille en essentiel rolle i udviklingen af bilen, lyder det.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere